Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Surpriza! Cine este bugetarul din Romania cu un salariu lunar de 20.000 de euro pe luna

Un bugetar din Romania a castigat anul trecut 1. 000 de lei, adica in jur de 20. 000 de euro in fiecare luna. Altul a incasat o pensie de cateva mii de euro, plus un salariu record de la o banca de. continuă pe Antena3

Topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se afla Simona Halep. Surpriza! Cine e pe primul loc

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei. in anul 2019 a reusit sa castige turneul de la Wimbledon si a devenit a doua cea mai bine platitia jucatoare de tenis din acest an. in clasamentul all time, Simona se afla pe locul 5 in topul incasarilor. Simona Halep, locul 5 in topul celor .

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Simona Halep, de mult in vizorul presei datorita performantelor sportive, a aparut acum si in tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continua sa surprinda cu iubitul sau milionar. Cine este iubitul Simonei Halep? Relatia Simonei Halep a fost dezvaluita recent, dar pare ca tocmai acest lucru sa-i fi adus relaxarea in teren de care a .

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Cine este iubitul Laurei Codruta Kovesi. Au aparut in public, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt impreuna

Laura Codruta Kovesi este unul dintre cele mai pronuntate nume ale momentului. Fosta sefa DNA este aproape de a fi numita sefa Parchetului European, iar detaliile despre viata sa personala fac deliciul tuturor celor care ii urmaresc activitatea. Despre sfera profesionala se stiu multe, dar despre viata personala prea putine. Nici iubitulDoamnei de Fier nu .

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Siegfried Muresan (PNL): Sistemul medical din Romania este la pamant, dar nimeni nu demisioneaza. Purtatorul de cuvant a exprimat in cuvinte nepasarea generala a autoritatilor fata de bolnavi

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan a afirmat, joi, ca sistemul medical din Romania este la pamant, dar chiar si asa nimeni nu demisioneaza, comparand acest fenomen cu situatia din Finlanda, acolo unde Gu.

Istoria manelelor: De ce se canta mereu de dusmani, jale si bani si care vrea sa fie intelesul celui mai criticat gen muzical din Romania

Neversea, Electric Castle, aceeasi distractiepe manele. Desi sunt foarte multi care critica genul acesta muzical, pare ca in realitatea lucrurile stau alfel. De unde provine maneaua si cum au ingropat regii rostul sau principal? Istoria manelelor: de unde provine Numerosi muzicologi au avut o atentie aparte asupra genului muzical care este acum criticat de multisi .

ALERTA NATIONALA! Un vulcan din Romania clocoteste pana la pragul de eruptie

Vulcanul Ciomatu din Romania, care a erupt ultima oara acum 30. 000 de ani, este inca activ, se arata intr-un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters. Potrivit acestuia, intre 8 si 24 de.

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )