Libnet.ro
UNICEF

12:30

Surpriza dezgustatoare in farfurie, pentru un turist din Mamaia. Ce a descoperit barbatul in pestele comandat

Antena3 Antena3,
Surpriza dezgustatoare in farfurie, pentru un turist din Mamaia. Ce a descoperit barbatul in pestele comandat

Un turist din Mamaia a avut o surpriza dezgustatoare, in momentul in care a cumparat un peste pane de la o autoservire. Preparatul care urma sa ajunga la fiica lui era plin de viermi. Patronul. continuă pe Antena3

Ce a gasit un turist din Mamaia in pestele cumparat pentru copil. Replica incredibila a patronului localului

Ce mai mananca turistii pe litoral: peste pane plin de viermi, dar servit cu lamaie. Asta spune un turist ca a gasit in mancarea pe care a cumparat-o pentru copilul lui, de la un local cu.

FSANP cere acordarea majorarii cu pana la 15% a salariului pentru angajatii din penitenciare

Guvernul discrimineaza salarial angajatii din penitenciare, considera Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), care solicita demisia ministrului Justitiei si acordarea majorarii cu pana la 15% a salariului de baza si pentru angajatii din penitenciare.

OTP va plati 125 de milioane de euro pentru subsidiara din Serbia a National Bank of Greece

National Bank of Greece NBG) a anuntat ieri vanzarea afacerii sale din Serbia catre OTP Serbia, subsidiara OTP, cel mai mare creditor independent din Europa Centrala, informeaza Reuters.

Caru' cu vedete:Anamaria Prodan, pusa la zid pentru rochia din piele de sarpe;Fiul lui Liviu Vasilica, reactie halucinanta la adresa unui prezentator de la TVR;Ex-iubitul Elenei Udrea a lovit decisiv: a combinat-o pe fosta doamna Flanco

Celine Dion, cu sutienul la vedere si cu tinerelul la brat. Se vrea sexy pentru noul iubit! Cantareata Celine Dion a fost surprinsa cu sutienul la vedere pe strada, la Paris. Era impreuna cu dansatorul mult mai tanar. Gabi Nicolau Gurita, solistul trupei Krypton, e in pauza o luna. Operat pe corzile vocale. Una dintre cele mai cunoscute voci ale rockului romanesc, solistul trupei Krypton a suferit ieri o operatie pe corzile vocale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )