Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surpriza pentru Simona Halep la US Open. Cine o va sustine din tribune

Antena3 Antena3,
Surpriza pentru Simona Halep la US Open. Cine o va sustine din tribune

Nadia Comaneci va asista la un meci al Simonei Halep de la US Open, scrie doartenis. ro. E vorba de partida de azi, din sferturile de finala. Nadia Comaneci a ajuns aseara in New. continuă pe Antena3

Victorie uriasa pentru Simona Halep in optimile US Open

Simona Halep - Sabine Lisicki 6 - 2 in decisiv. VICTORIE pentru Simona Halep!!!Simona Halep - Sabine Lisicki 5 - 2 in decisiv. Simona e pe val. Castiga lejer acest game. Simona Halep - Sabine Lisicki 4 - 2 in.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt de la US Open, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau

Simona Halep s-a retras din sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau, informeaza Mediafax. Romanca a decis sa se retraga din aceasta.

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt de la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, s-a retras din proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze, tot in sferturi, alaturi de Horia Tecau, potrivit Mediafax.

Spectatorul surpriza pe care l-a avut in tribune Simona Halep la US Open

Simona Halep a castigat in noaptea de sambata spre duminica meciul cu Shelby Rogers de la US Open, calificandu-se in faza optimilor de finala ale ultimului turneu de Mare Slem din 2015, scrie ziare. com. 6-2, 6-3 a fost.

VIDEO Simona Halep la US Open 2015. Un altfel de interviu cu Simona. Ea a dezvaluit cu cine ar vrea sa faca pereche

Simona Halep va juca in aceasta seara in optimile de finala de la US Open, contra nemtoaicei Sabine Lisicki, numarul 24 WTA.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: se joaca finala din sferturi. De ce Azarenka va fi o adversara teribila pentru Simona

Dupa trei meciuri usoare cu Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA), US Open a inceput cu adevarat pentru Halep din optimi. Acolo s-a chinuit sa treaca de Lisicki 24 WTA). Astazi, misiunea jucatoarei din Romania va fi si mai dificila.

Simona Halep la US Open: prima reactie dupa succesul cu Lisicki si o decizie dureroasa pe care a fost nevoita sa o ia

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-7 6), 7-5, 6-2, pe sportiva germana Sabine Lisicki.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )