Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ar fi surpriza secolului in Anglia: Leicester, tot mai aproape de titlu in Premier League. Rezultate nebune

Adevărul Adevărul,
Ar fi surpriza secolului in Anglia: Leicester, tot mai aproape de titlu in Premier League. Rezultate nebune

Trupa pregatita de Claudio Ranieri avea cota 5. 000 la castigarea campionatului, inainte de inceperea sezonului. Cu noua runde inainte de final, vulpile sunt in pole-position pentru a realiza o performanta formidabila. continuă pe Adevărul

VIDEO Liverpool - Manchester City 3-0/ Cetatenii, tot mai departe de titlu

Liverpool a castigat categoric derbiul cu Manchester City, scor 3-0, rezultat in urma caruia cetatenii pierd practic contactul cu prima clasata, Leicester se afla la zece puncte in urma liderului).

Studiu: De ce folosesc ad block tot mai multi utilizatori romani de Internet?

Peste 80% dintre utilizatorii principalelor site-uri romanesti resping categoric reclamele online intruzive, reclame ce determina un numar tot mai mare de oameni sa foloseasca programe de tip ad block, potrivit unui studiu extins pe aceasta tema realizat de asociatia IAB Romania si Project Agora, cu sprijinul companiei Quantix Marketing. IAB publicat, joi, studiul extins pe tema gradului de utilizare, in Romania, a programelor ce blocheaza reclamele online, studiu prefatat in ianuarie cu anuntul ca 13,9% din totalul vizitatorilor siteurilo rromanesti sunt utilizatori de adblock.

Horoscop PESTI martie 2016: vei avansa in cariera si vei castiga tot mai multi bani

Pe 16 martie, fii atent la oportunitatile de avansare, care-ti vor fi probabil prezentate de un prieten. Proiectul respectiv se va dovedi extrem de profitabil in saptamanile care urmeaza. Rolul tau va fi mult mai important decat realizezi la inceput.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )