Libnet.ro
UNICEF

23:30

SURPRIZA ZILEI: Un deputat PSD anunta ca va candida la PREZIDENTIALELE din 2019!!

B1 B1,
SURPRIZA ZILEI: Un deputat PSD anunta ca va candida la PREZIDENTIALELE din 2019!!

PSD nu are inca un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2019. Liviu Dragnea si Gabriela Firea sunt variantele vehiculate, insa un alt deputat social-democrat a anuntat deja ca va. continuă pe B1

Deputat PSD: Cel care are Facebook nu mai are soare, nu mai are intuneric. Dilibau scrie pe toata lumea care foloseste in exces aceasta platforma

Presedintele Comisiei pentru Munca, deputatul PSD Vaslui, Adrian Solomon, a declarat, intr-un interviu pentru televiziunea locala Media TV, ca cine nu are Facebook, nu mai are soare, nu mai are intuneric, nu mai are lumina.

Deputat PSD: Cel care are Facebook e un tembel

Deputatul PSDAdrian Solomon sustine ca utilizatoriiFacebooksunt nistetembeli. Cel care areFacebooknu mai are relatii cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are soare,.

VIDEO Solomon, deputat PSD: Cel care are Facebook nu mai are soare, nu mai are intuneric - dilibau

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon, presedinte al Comisiei pentru munca, a declarat intr-un interviu pentru televiziunea locala Media TV ca cei care au cont de Facebook nu mai au soare sau intuneric, adaugand si o descriere pentru cei care folosesc Facebook in exces: dilibau. Solomon este celebru pentru alte cateva declaratii si gesturi controversate, precum sugestia de amenintare cu moartea la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu in 2012, caruia i-a transmis ca va avea soarta lui Aldo Moro daca trece prin Barlad fara anunte autoritatile locale.

Deputat PSD de Vaslui: Cel care are Facebook este un tembel (VIDEO)

Deputatul PSD Adrian Solomon considera ca utilizatorii Facebook sunt niste tembeli. Prezent intr-o emisiune televizata, social-democratul a sustinut ca reteaua sociala capteaza, iar cei care ii cad.

Dosarul privind finantarea campaniei pentru prezidentialele din 2009, retrimis iCCJ

ACTUALIZARE 15:12 Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, astazi, sa retrimita inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009, in care sunt judecate fostul ministru Elena Udrea si Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu.

Lider liberal: PSD taraganeaza nepermis achiziiile din Aparare/ Ce achizitii prevad programele de inzestrare

Seful PNL Neamt Mugur Cozmanciuc considera ca PSD taraganeaza achizitiile militare aprobate si ca este mai mult decat necesar ca premierul sa grabeasca procesul pentru a dovedi ca suntem un partener predictibil la nivelul NATO si in relatia cu SUA. Programele de inzestrare cuprind contracte cu valori estimate mai mare de 100 milioane de euro, precum: Corveta multifunctionala, Sistem de instalatii mobile de lansare racheta antinava, Modernizare masina de lupta MLI 84M, Transportor blindat pentru trupe 8x8 si 4x4 etc.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Dragnea facea parte din sistemul lui Traian Basescu

Dupa ce Elena Udrea a declarat ca Liviu Dragnea este un politician santajabil, europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca acest lucru este o confirmare ca liderul PSD facea parte din sistemul lui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )