Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surse din cadrul consiliului JAI: membrii UE dezbat un proiect care prevede masuri dure contra imigrantilor clandestini

Adevărul Adevărul,
Surse din cadrul consiliului JAI: membrii UE dezbat un proiect care prevede masuri dure contra imigrantilor clandestini

Tarile UE pregatesc masuri dure pentru descurajarea imigrantilor extracomunitari, potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Consiliul JAI, care prevede arestarea clandestinilor, crearea unor centre speciale in Italia si Grecia si deportarea rapida dupa refuzul azilului, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Proiect de concluzii al Consiliului JAI: Echipaje Frontex vor fi desfasurate la granitele externe sensibile

Un proiect de concluzii al reuniunii JAI arata ca echipaje de interventii rapida ale Frontex Agentia pentru managementul cooperarii operationale la frontierele externe ale UE) vor fi desfasurate la granitele.

Presedintele Consiliului European va convoca un summit extraordinar la nivel de sefi de stat, daca ministrii nu ajung luni la un consens, in cadrul reuniunii JAI

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat vineri ca va convoca un summit extraordinar pe problema migratiei daca ministrii de interne nu dau dovada de solidaritate si unitate la reuniunea.

Imagini deosebite de la concertele din cadrul Festivalului George Enescu

Joi, pe scena din Sala Mare a Palatului, Sankt Petersburg Philarmonic Orchestra sustinut un concert de neuitat, su bagheta dirijorului Yuri Temirkanov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )