Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. intalnire Ponta-Antonescu, pe tema MAI

Antena3 Antena3,
Surse: Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. intalnire Ponta-Antonescu, pe tema MAI

Update 14. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, dupa CEx al PSD, ca va avea curand o intalnire cu copresedintele USL, Crin Antonescu, pe subiectul Ministerului de Interne. Cei doi vor discuta despre. continuă pe Antena3

Surse: Sorin Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. Frunzaverde ar fi acceptat sefia MAI

Update 14. 40 - Sorin Frunzaverde ar fi acceptat propunerea de a fi ministru la Interne. Update 14. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, dupa CEx al PSD, ca va avea curand o intalnire cu copresedintele USL,.

Sedinta a liderilor PNL pentru desemnarea sefului MAI.

Liderii PNL se reunesc joi la ora 16. 00 intr-o sedinta informala la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la sefia MAI, care va fi validata vineri, in discutie fiind numele presedintelui CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, au declarat pentru Mediafax surse din partid. Potrivit surselor citate, o parte din liderii PNL au fost convocati la sediul partidului la ora 16. 00, subiectul discutiei vizand pregatirea sedintei Delegatiei Permanente a PNL de vineri. La intalnirea de joi ar .

Surse: Ministrii PNL Chitoiu, Nicolaescu si Campeanu vor fi schimbati. Frunzaverde, printre propunerile pentru MAI

Surse liberale sustin ca liderul PNL CrinAntonescu se pregateste sa-i remanieze pe ministrii Daniel Chitoiu, Eugen Nicolaescu si Mariana Campeanu. Aceleasi surse sutin ca Sorin Frunzaverde ar putea fi.

Listele PSD si PNL pentru alegerile europarlamentare: Numele - surpriza de pe locurile eligibile

Desi la nivel oficial nu s-au stabilit numele eligibile pentru posturile de europarlamentari, PSD si PNL au stabilit deja, in mare parte, pe cine sustin pentru Parlamentul European. Dincolo de numele batute in cuie ale sotiilor celor doi lideri de partid, Daciana Sarbu PSD) si Adina Valean PNL), pe lista au loc si cateva nume noi. Potrivit surselor HotNews. ro, pe listele PSD cu sanse mari pe locurile eligibile se inscriu Dan Nica, Mircea Geoana desi acesta si-ar dori si postul de comisar european) si Ecaterina Andronescu. La PNL, Crin Antonescu merge pe mana lui Eduard Hellvig, Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, iar la capitolul nominalizari noi se inscriu fostul senator Mircea Diaconu si logodnica lui Mihai Voicu - Claudia Benchescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )