Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Medicii de la Spitalul Colentina din Capitala se opun transformarii unitatii in spital COVID, dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul aceasta optiune

B1 B1,
Surse: Medicii de la Spitalul Colentina din Capitala se opun transformarii unitatii in spital COVID, dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul aceasta optiune

Sefii de sectii ai Spitalului Colentina din Capitala se opun retransformarii in unitate medicala pentru taratarea cazurilor de coronavirus. Potrivit unor surse, cadrele medicale, in special medicii care. continuă pe B1

Focar de coronavirus la Spitalul Orasenesc din Sinaia: Trei medici si opt asistente medicale depistate pozitiv

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la o unitate medicala. De aceasta data este vizat Spitalul Orasanesc din Sinaia. Focar de coronavirus intr-un spital din Sinaia Trei medici si opt.

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala care ingrijesc pacienti cu noul Covid: locurile in ATI s-au epuizat. Autoritatile vor sa includa si alte spitale din Capitala pentru tratamentul pacientilor cu Covid 19.

Creste numarul scolilor din Capitala aflate in scenariul rosu: in alte 10 unitati de invatamant orele se vor face doar online

Creste numarul unitatilor scolare din Capitala care ar urma sa treaca in scenariul rosu. Potrivit news. ro, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta se reuneste joi pentru a aproba.

Nicusor Dan anunta cum va reduce traficul din Capitala: Le mai dam o luna de acomodare soferilor

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a explicat care este planul de viitor pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme din Capitala si anume traficul.

Fostul director al Spitalului Malaxa din Capitala, trimis in judecata pentru coruptie

Fostul director al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, Florin Adrian Secureanu, acuzat de fapte de coruptie, a fost trimis in judecata de DNA.

Premierul Orban, dupa cresterea numarului de infectari COVID dinBucuresti: Luam in calcul sa retransformam Spitalul Colentina in unitate COVID

Ludovic Orban a vorbit despre cresterea locurilor pentru cei infectati cu COVID la Terapie Intensiva in Bucuresti. Premierul a declarat joi ca nu intelege de ce sectia COVID de la Spitalul Witting din Capitala nu este pusa in functiune, in conditiile in care s-au facut investitii majore.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, Florin Secureanu, trimis in judecata de DNA

Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa din Bucuresti,Florin Secureanu a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de cinci infractiuni de abuz in serviciu, anunta Directia.

Sobolanii din Capitala, panicati, dupa ce Firea a pierdut alegerile

Sobolanii supradimensionati din Bucuresti, o specie extrem de rara, ar putea ajunge pe cale de dispa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )