Libnet.ro
UNICEF

05:30

Surse PNL il retrage pe Viorel Ilie de pe listele pentru parlamentare

Adevărul Adevărul,
Surse PNL il retrage pe Viorel Ilie de pe listele pentru parlamentare

PNL a decis sa-l retraga de pe listele filialei din Bacau pe Viorel Ilie, fost ministru pentru Relatia cu Parlamentul in guvernele PSD conduse de Grindeanu, Tudose si Dancila, arata surse politice citate de Digi24. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre cooptarea de catre PNL a lui Viorel Ilie: V-am promis ca s-a cam terminat cu racolarea si s-a terminat. Listele s-au facut cu oameni din PNL

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat luni, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre includerea lui Viorel Ilie, fost ministru in guvernele PSD, girate de Liviu Dragnea, pe un loc eligibil pe listele PNL pentru parlamentare. Seful Statului a amintit ca este impotriva traseismului si a precizat ca listele PNL s-au facut cu oameni din PNL.

Orban a validat listele pentru parlamentare. Ce ministri ai cabinetului nu se regasesc printre nominalizari

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca sunt gata listele pentru parlamentare, acestea suferind mici modificari fata de cele stabilite initial.

Viorel Ilie a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile parlamentare pentru ca nu respecta criteriile de integritate

Viorel Ilie, fost ministru pentru Relatia cu Parlamentul acuzat de trucarea unui concurs de angajare in Minister si care era al doilea pe lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, la Bacau, a fost retras deoarece nu respecta criteriile de integritate ale partidului, a explicat Ludovic Orban pentru News. ro. Orban a precizat, de asemenea, ca el a cerut retragerea acestuia.

PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Listele PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie includ mai multi traseisti notorii, actuali senatori si deputati PSD care in legislatura 2016 - 2020 au votat masacrarea legilor justitiei si a Codurilor penale, dar si patru fosti ministri, trei din Guvernele Dragnea, iar unul din Guvernul Ponta, potrivit g4media.

Digi24: EXCLUSIV Ziua decisiva pentru scandalurile din PNL. Cine sunt cei care asteapta aprobarea pentru locul norocos pe listele pentru 6 decembrie

Este fierbere mare in mai multe organizatii PNL din tara. Astazi are loc sedinta conducerii PNL in care premierul Ludovic Orban va decide cine sunt norocosii castigatori ai unui loc eligibil pe listele pentru alegerile din 6 decembrie. Nu este usor sa obtii un loc eligibil, mai ales cand faci parte din aceeasi circumscriptie cu ministrii, au declarat surse liberale pentru Digi24. ro.

SORIN GRINDEANU: Am validat in Consiliul Politic National listele pentru 19 organizatii

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca social-democratii au validat in Consiliul Politic National listele candidatilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizatii, iar miercuri va mai fi o intrunire pentru validarea candidatilor din restul filialelor. Acesta a mai spus ca Ion Mocioalca, proaspat revenit in PSD de la Pro Romania va deschide lista la Camera Deputatilor in Calarasi, iar presedintele sindicatului national al politistilor Dumitru Coarna va fi primul la Senat, tot in Calarasi.

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )