Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii (VIDEO)

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru. continuă pe B1

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru.

Surse. Sedinta de miercuri a PSD a fost ANULATA. Care este motivul

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru miercuri ora 16. 00, in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece in jurul acelei ore va fi depunerea juramantului de noul ministru MDRAP, informeaza Mediafax.

Cum il sustin PSD-istii pe Liviu Dragnea dupa condamnare

Cum anticipam, decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea in prima instanta a cazut greu in capul nomenklaturii PSD! Pur si simplu nu este in stare s-o digere. Se zvarcoleste ca pestele pe uscat sa gaseasca o solutie, dar orice incercare de iesire ar gasi, pierderile sunt imense, scrieStefan Vlaston, vicepresedinte PMP, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Liviu Dragnea: Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie, atunci condamnarea este dreapta

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta PSD, ca singura lui vina, in dosarul Referendumului, este ca a indemnat oamenii sa mearga la vot.

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

PSD rescrie sentinta lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot. Decizia instantei spune cu totul altceva.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD.

Liviu Dragnea: Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee (VIDEO)

Liviu Dragnea a afirmat ca si-a depus, luni, in cadrul sedintei PSD, demisia din functia de presedinte executiv al partidului. Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )