Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern. Conferinta sustinuta de seful Fiscului, anuntata la 16.30

România Liberă România Liberă,
Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern. Conferinta sustinuta de seful Fiscului, anuntata la 16.30

00: Presedintele Fiscului va sustine o conferinta de presa la ora 16. 30, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe România Liberă

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre gradul redus al colectarii TVA, au declarat surse guvernamentale.

Surse: Seful ANAF si ministrul Finantelor, convocati de premierul Mihai Tudose, la Guvern. La intalnire participa si seful STS. Conferinta sustinuta de seful Fiscului, anuntata la 16.30

00: Presedintele Fiscului va sustine o conferinta de presa la ora 16. 30, conform unui comunicat remis redactiei.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern pentru discutii despre colectarea TVA

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat, pentru News. ro, surse guvernamentale. Intalnirea a fost programata initial pentru ora 9. 30, insa a fost amanata pentru ora 14.

Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern pentru discutii despre colectarea TVA

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a chemat vineri la Palatul Victoria pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, premierul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat surse guvernamentale. intalnirea a fost programata initial pentru ora 9. 30, insa a fost amanata pentru ora 14.

Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, astazi la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat surse guvernamentale.

Seful STS, Marcel Opris, participa la discutia premierului Tudose cu presedintele ANAF si cu ministrul Finantelor: Sistemul informatic al Agentiei urmeaza sa fie conectat cu MFP si Trezoreria

Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, a venit, vineri, la Palatul Victoria, pentru o discutie cu premierul Mihai Tudose, ministrul Finantelor si seful ANAF pentru gasirea unei solutii de a conecta sistemul informatic al Agentiei fiscale cu cel al Finantelor si al Trezoreriei, relateaza News. ro, citand surse oficiale.

Citu: Seful ANAF si ministrul de Finante trebuie sa plece acasa. Dragnea a pornit o ofensiva impotriva mediului privat

Senatorul PNL Florin Citu a declarat vineri ca seful ANAF, Bogdan Stan, si ministrul de Finante, Ionut Misa, ar trebui sa fie demisi, avand in vedere executia bugetara dezastruoasa si tentativa lui Liviu Dragnea de a porni o ofensiva puternica impotriva sectorului privat.

Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

ACTUALIZARE 16:13 Seful STS, Marcel Opris, participa la discutia premierului Tudose cu presedintele ANAF si cu ministrul Finantelor *Sistemul informatic al Agentiei urmeaza sa fie conectat cu MFP si Trezoreria Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, a venit la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Mihai Tudose, ministrul Finantelor si seful ANAF pentru gasirea unei solutii de a conecta sistemul informatic al Agentiei fiscale cu cel al Ministerului Finantelor Publice MFP) si al Trezoreriei. *ACTUALIZARE 15:50 Ludovic Orban: Atat Grindeanu, cat si Tudose au vrut sa il demita pe seful ANAF; oare cine i-a oprit? ----------- Premierul Mihai Tudose i-a chemat, astazi la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat surse guvernamentale.

Tensiune la Guvern! Premierul Tudose, in sedinta cu seful ANAF si ministrul Finantelor

Update: Este tensiune la Guvern, unde premierul Mihai Tudose s-a intalnit la Palatul Victoria cu seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa. Premierul este nemultumit de.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind ne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )