Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sute de studenti basarabeni din Galati sunt asteptati la vot la sectia amenajata la Universitatea Dunarea de Jos

Adevărul Adevărul,
Sute de studenti basarabeni din Galati sunt asteptati la vot la sectia amenajata la Universitatea Dunarea de Jos

In prezent, in Galati studiaza peste 450 de studenti din Republica Moldova, dar Universitatea Dunarea de Jos din Galati are in total peste 1. 550 de studenti basarabeni. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni sunt asteptati la urne duminica pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare. Ei vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai Legislativului care vor obtine un mandat de patru ani.

Politistii locali din Galati sunt cu ochii pe publicitatea stradala din oras

Recent oamenii legii au sanctionat trei societati - din Bucuresti, Constanta si Galati valoarea amenzilor, pentru fiecare in parte fiind de 10. 000 lei. Cele doua societati, din Bucuresti si Constanta promovau activitati culturale si un serviciu de imprumut rapid.

De ce isi demoleaza combinatul din Galati furnalele

Pe platforma siderurgica de la Galati, a fost demolat si Furnalul nr. 6, construit in 1981, care nu mai era operational de 20 de ani si nu mai putea fi reparat. Este al treilea furnal demolat pe platforma combinatului ArcelorMittal, dupa ce in ultimul an au mai fost demolate Furnalele nr. 1 construit in 1968) si nr. Si acestea erau oprite de foarte multi ani, pentru ca nu mai erau la nivelul actualelor tehnologii din industria otelului, aveau capacitati mici de productie, performante tehnice reduse, un nivel scazut de automatizare si un grad mare de poluare a mediului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )