Libnet.ro
UNICEF

13:00

Svetlana Kuznetsova, prima calificata in semifinale la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Svetlana Kuznetsova, prima calificata in semifinale la Turneul Campioanelor

Ultima ajunsa la Turneul Campioanelor din Singapore, rusoaica Svetlana Kuznetsova este prima jucatoare care obtine matematic calificarea in semifinalele competitiei. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: se stie prima calificata in semifinale si prima eliminata!

In Grupa Alba de la turneul Campioanelor au avut azi loc partidele dintre Svetlana Kuznetova si Karolina Pliskova, respectiv Agnieszka Radwanska versus Garbine Muguruza.

Turneul Campioanelor: Svetlana Kuznestova, victorie dupa un meci maraton cu Agnieszka Radwanska

Svetlana Kuznetsova cap de serie numarul opt) a reusit sa castige primul meci de la Turneul Campioanelor, rusoaica invingand-o pe Agnieszka Radwanska Polonia - campioana en-titre a competitiei) dupa un meci care a durat doua ore si 48 de minute. A fost 7-5, 1-6, 7-5 pentru Svetlana, sportiva calificata in ultimul moment pentru turneul de la Singapore. De mentionat: Aga a ratat o minge de meci la scorul de 5-4, in decisiv.

Surpriza in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor: Kuznetova revine de la minge de meci pentru Radwanska si castiga

Calificata pe ultima suta de metri la Turneul Campioanelor, Svetlana Kuznetova a facut o partida formidabila la meciul de debut, contra polonezei Agnieszka Radwanska.

Turneul Campioanelor: continua seria meciurilor-maraton in Grupa Alba. Svetlana Kuznetova a bifat doua victorii

Dupa ce s-a impus in meciul cu Agnieszka Radwanska, Svetlana Kuznetova a castigat si a doua partida din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor.

UPDATE Calcule: Simona Halep isi complica situatia la Turneul Campioanelor. Toate cele 8 posibile scenarii pentru calificarea in semifinale

Infrangerea suferita marti la Turneul Campioanelor in fata liderei mondiale Angelique Kerber i-a complicat situatia Simonei Halep in Grupa Rosie. Ea se afla la egalitate de puncte cu Madison Keys, cu cate 1 punct fiecare, iar Halep are meci joi cu Dominika Cibulkova. Daca va castiga in doua seturi, se va califica direct, fara emotii. Daca va castiga in trei seturi sau va pierde in doua sau trei seturi - calculele sunt mai jos.

Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova s-a impus in fata Garbinei Muguruza, dupa un nou meci maraton in Grupa Alba

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a obtinut prima victorie in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor, dupa ce a trecut de sportiva spaniola Garbine Muguruza 6 WTA si cap de serie 5), scor 6-2, 6-7 4), 7-5. Meciul a durat doua ore si 30 de minute.

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

Simona Halep a intalnit-o marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

Simona Halep o intalneste marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Simona Halep pierde in fata liderei mondiale Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

In a doua partida pe care a disputat-o in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a fost invinsa de Angelique Kerber dupa un meci de o ora si 20 de minute.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor (marti, 14:30)

Simona Halep o intalneste marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )