Libnet.ro
UNICEF

05:30

t.A.T.u lanseaza piesa A Simple Motion |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
t.A.T.u lanseaza piesa A Simple Motion |AUDIO

In 2002, duo-ul Lena Katina si Yulia Volkova, cunoscute ca t. u. , au zdruncinat industria muzicala pop cu albumul de debut 200Km/H In The Wrong Lane premiat cu duble discuri de platina. Ca o comemorare a albumului, Cherrytree Records si Universal Russia lanseaza o noua versiune a albumului t. u. 200Km/h In The Wrong Lane-10Th Anniversary. continuă pe Devorator Monden

Daley lanseaza piesa Blame The World |AUDIO

Cantaretul britanic Daley, devenit cunoscut datorita colaborarii sale cu Jessie J de pe single-ul Remember Me, revine cu o noua piesa. Este vorba despre piesa Blame The World care circula pe net inca de anul trecut intr-o versiune acustica, insa abia acum a fost lansata in versiune de studio. Piesa este inclusa pe discul EP-ul [.

Alex Mica lanseaza piesa Heya |AUDIO

Alex Mica lanseaza o noua piesa, Heya, cel de-al treilea single din cariera deja de succes a artistului. A innebunit publicul cu piesele: Dalinda si Breathe, iar acum a sosit momentul ca producatorul si interpretul casei de productii 1ArtistMusic , Alex Mica, sa lanseze o noua piesa cu un sound nou, perfecta pentru sezonul racoros.

Guess Who lanseaza piesa Fara Titlu feat Fely |AUDIO

Okapi Sound prezinta cea mai recenta piesa semnata Guess Who, Fara Titlu,destinata mediului online si fanilor lui Guess Who care ii urmaresc cu milioanele clipurile si piesele pe YouTube. Melodia este o colaborare cu Fely, pe care ati auzit-o deja pe alte track-uri hip-hop,si a fost lansata pe pagina de Facebook Guess Who. Muzica este [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )