Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un copac in timp ce lucra (FOTO)

B1 B1,
Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de un copac in timp ce lucra (FOTO)

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata miercuri, dupa ce a fost lovit de un copac in Parcul Central din Targu Jiu. El si mai multi colegi lucrau la toaletarea copacilor, iar tanarul a. continuă pe B1

Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, in aceasta seara la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor.

Un fotbalist de 19 ani si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Ai fost un baiat perfect, mereu cu zambetul pe buze

Un tanar de 19 ani, din comuna gorjeana Licurici, si-a pierdut viata, ieri, in urma unui teribil accident de circulatie, care a avut loc pe raza comunei Hurezani.

Accident grav in judetul Gorj! Un tanar de 19 ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere

Sfarsit tragic pentru un tanar sofer de 19 ani. Acesta si-a pierdut viata duminica seara in urma unui accident de masina ce a avut loc inin comuna Hurezani, din judetul Gorj.

Accident grav in judetul Gorj! Un fotbalist de 19 ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere (FOTO)

Sfarsit tragic pentru un tanar sofer de 19 ani. Acesta si-a pierdut viata duminica seara in urma unui accident de masina ce a avut loc inin comuna Hurezani, din judetul Gorj.

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata intr-un grav accident rutier

Accident grav, marti seara, in Prahova. Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata si o alta persoana a fost ranita. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate trupul.

Alti patru alpinisti au murit pe Everest. Numarul celor care si-au pierdut viata in acest sezon a ajuns la zece

Patru alpinisti si-au pierdut viata in timp ce escaladau varful Everest. Trupurile acestora au fost gasite de serpasii nepalezi intr-o tabara de pe munte, numarul persoanelor care si-au.

Accident cumplit pe DN 6. Trei persoane si-au pierdut viata. Un viceprimar din Caransebes, implicat in accident (VIDEO)

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui grav accident de circulatie. Accidentul a avut loc miercuri seara pe DN6, intre Baile Herculane si Orsova. Viceprimarul din Caransebes, Marius Isac, a.

Peste o suta de persoane si-au pierdut viata, in ultimii doi ani, in sali de concerte si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un spectacol al artistei Ariana Grande, la Manchester

Zeci de persoane au picat victime, in ultimii doi ani, atentatelor care au vizat sali de concert si cluburi. Cel mai recent a avut loc, luni seara, la un concert al artistei americane Ariana Grande. Astfel, 22 de persoane au murit si 59 au fost ranite, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv improvizat, pe care il avea asupra lui.

Cum reactioneaza artistii dupa explozia de pe Manchester Arena. Demi Lovato: Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si-au pierdut viata/ Nicki Minaj: S-au pierdut vieti nevinovate

Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei, scrie News. ro.

Reactiile celebritatilordupa explozia din Manchester: Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si si-au pierdut viata

Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )