Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un tanar din Arad a fost retinut dupa si-a omorat mama, pentru ca nu se intelegea cu prietena lui

Antena3 Antena3,
Un tanar din Arad a fost retinut dupa si-a omorat mama, pentru ca nu se intelegea cu prietena lui

Omorul a avut loc miercuri, in casa in care victima si faptasul locuiau. continuă pe Antena3

Care este numele adevarat al lui Bebino. Interlopul a fost retinut, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor

Care este numele adevarat al lui Bebino, interlopul din Bucuresti retinut, miercuri, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor de la finalul saptamanii trecute. Numele adevarat al lui Bebino, interlopul retinut dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor Emil Marius Alecu, supranumit Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, 15 ianuarie, de politisti. Barbatul este suspectat de .

Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Fiul unui lider al miscarii verzi a fost arestat luni, la doua zile dupa ce tatal sau a cerut ayatollahului Ali Khameneni sa se retraga de la conducerea Iranului ca urmare a modului in care a gestionat criza provocata de doborarea unui avion de pasageri.

Dezinfectantii si materialele de curatenie folosite in toate judetele, verificate dupa ce 36 de elevi din Arad s-au intoxicat in urma deratizarii facute in liceu

Biocidele si materialele de curatenie folosite in toate judetele vor fi verificate in urma unei decizii a Ministerului Sanatatii, dupa ce 36 de elevi si 4 adulti din Arad s-au intoxicat din cauza deratizarii facute in liceu si au ajuns la spital. Anuntul a fost facut marti de Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Cursuri suspendate la Liceul German din Arad, unde 40 de elevi au ajuns la spital dupa deratizare 14 copii au ramas internati

Cursurile de la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrun din Arad au fost suspendate, marti, din odinul prefectului, dupa ce zeci de elevi s-au intoxicat, luni, cu o substanta inca necunoscuta, in urma deratizarii facute in cladire. Ministerul Sanatatii precizeaza marti dimineata ca 40 de copii au ajuns la spital cu eruptii pe fata, greturi si varsaturi, iar 14 dintre ei au ramas internati.

Interlopul Bebino, seful Clanului Sportivilor, a fost retinut in urma rafuielii recente din Capitala

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, de politisti, el fiind suspectat de tentativa la omor, dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala cu membrii altui clan din Capitala, la finalul saptamanii trecute.

UPDATE Numarul elevilor din Arad care au ajuns la spital dupa ce s-ar fi intoxicat in urma unei dezinsectii in scoala a crescut la 20 Starea elevilor este buna si nu necesita internare

Numarul elevilor de la Liceul German din Arad care au ajuns la spital dupa ce s-au simtit rau dupa ce s-ar fi intoxicat in urma unei dezinsectii a ajuns la 20, potrivit Ministerului Sanatatii. Au venit cu eruptii cutanate si cu dureri de burta, a declarat, la Digi 24, purtatoarea de cuvant a Spitalului Judetean Arad, Simona Roz. Potrivit Ministerului Sanatatii, copiii sunt bine si nu au nevoie de internare.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

Doua minore au fost dezbracate, dupa ce au fost prinse la furat, in Teleorman: Una dintre ele, fiind crescuta doar de bunica, a avut episoade in care a parasit domiciliul. Cealalta este, practic, singura pe lume (VIDEO)

Cazul minorelor care au fost prinse furand si umilite de doua vanzatoaredin Alexandria, judetul Teleorman,a facut inconjurul tarii. Dupa ce imaginile cu cele doua minore aruncate dezbracate.

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si.

Scandal sexual in fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis dupa aparitia unei filmari compromitatoare!

Clubul de fotbal Malaga, din divizia a doua a campionatului Spaniei, a anuntat ca l-a demis pe antrenorul Victor Sanchez del Amo la patru zile dupa ce l-a suspendat fiindca a aparut intr-un video cu continut sexual explicit, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )