Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un tanar a fost batut si taiat de iubita lui. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Un tanar a fost batut si taiat de iubita lui. Care este motivul

Un barbat, in varsta de 29 de ani, din Iasi, a vrut sa-si paraseascaiubitasi a ajuns laspitalcu mai multe plagi taiate. Femeia a aflatintentia tanarului si a . continuă pe Antena3

Un tanar din Iasi, batut si taiat de iubita lui. Motivul este incredibil

Un barbat de 29 de ani din Iasi a vrut sa-si paraseasca iubita si a ajuns la spital cu mai multe plagi taiate. Femeia a aflatintentia tanarului si a inceput sa-l bata cu brutalitate si.

Un turist francez a fost batut si talharit, in timp ce admira peisajele din judetul Timis

Un turist francez, in varsta de 62 de ani, a fost batut de un barbat care, dupa ce l-a lovit, i-a furat masina si banii, potrivit opiniatimisoarei. ro. Incidentul a avut loc in comuna Sag, pe.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

Care este localitatea din Romania in care elevii vor incepe cursurile in pensiune

Cu doar doua zile inainte de inceperea scolii, in Romania, exista o comuna in care elevii nu vor putea asculta clopotelul. Este vorba de elevii scolii din Piatra.

Lady Gaga isi pune cariera muzicala pe pauza pentru o perioada. Care este motivul artistei

Lady Gaga a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa isi intrerupa cariera muzicala, insa nu a precizat pentru cat timp, Motivul este ca doreste sa reflecteze.

Ludovic Orban dezvaluie care este capitolul la care PNL sta foarte prost

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca formatiunea pe care o conduce sufera si sta foarte prost la nivel de comunicare, iar cea mai mare cantitate de energie o consuma in dispute interne.

Strigatul disperat de ajutor al unei tinere din Targu Jiu care este batuta de sot - Asta e doar 1% din ce mi-a facut!

O tanara din Gorj traieste un adevarat cosmar. Femeia este insarcinata in cinci luni, insa sotul ei o bate constant si o ameninta. Cei doi s-au despartit si de atunci a inceput calvarul. Tanara este urmarita,.

Ministrul Mediului propune ca rafinariile din Ploiesti sa faca un parteneriat cu ANM. Care este motivul

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, s-a intalnit, joi, cu reprezentantii rafinariilor din Ploiesti, carora le-a propus o serie de masuri pentru reducere a poluarii, intre care si un parteneriat cu Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Angajatii unui fast-food din Spania au interdictie sa mai serveasca romani sau tigani. Care este motivul

Angajatul unui McDonalds din Tara Bascilor a dezvaluit avertismentul pe care el si colegii sai l-au primit de la conducere, si anume sa nu serveasca tigani sau romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )