Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a murit si altul a fost ranit in urma unui accident produs in Sibiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un tanar a murit si altul a fost ranit in urma unui accident produs in Sibiu

Un tanar de 28 de ani a murit si altul de 20 de ani a fost ranit in urma unui accident produs, duminica dimineata, in municipiul Sibiu, dupa ce masina in care se aflau, condusa de victima, a lovit un gard si s-a rasturnat pe sosea. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie. Un mort si 12 raniti in urma unui accident bizar pe strazile din Cardiff

Politia britanica interoga sambata un sofer in varsta de 31 de ani suspectat ca a ucis un pieton si a ranit alti 12 pe strazile din Cardiff vest), incercand sa inteleaga ceea ce s-a intamplat,.

Un autocar cu pasageri a fost implicat intr-un accident grav

Un autocar cu pasageri s-a rasturnat la Dej, unde a fost implicat intr-un accident grav, in care au fost implicate inca 2 masini. Mai multe persoane din autocar au fost ranite, iar un pasager al uneia dintre.

Incendiul de la cladirea administrativa a stadionului Dinamo a fost stins. Nimeni nu a fost ranit

UPDATE16:30:Incendiul a fost stins dupa aproximativ 15 minute. Nimeni nu a fost ranit. Un incendiu puternic a izbucnit la cladirea administrativa a stadionului Dinamo, la etajul al doilea al cladirii.

Nou masacru in Siria - sapte morti la Damasc, in urma unui atentat.

Cel putin sapte persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite, duminica, intr-un atentat cu masina-capcana comis in fata comisariatului de politie din cartierul crestin Bab Tuma al Damascului, a anuntat o sursa din cadrul serviciilor de securitate, citata de AFP. Cel putin sapte persoane au fost ucise si numeroase au fost ranite in explozia unei bombe sau a unei masini-capcana duminica dimineata in cartierul Bab Tuma, in fata comisariatului de politie, a afirmat sursa .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )