Libnet.ro
UNICEF

05:30

O tanara de 19 ani a sunat la 112 si a anuntat ca este urmarita. Cateva minute mai tarziu, fata era violata de trei tineri

Antena3 Antena3,
O tanara de 19 ani a sunat la 112 si a anuntat ca este urmarita. Cateva minute mai tarziu, fata era violata de trei tineri

O tanara de 19 ani a sunat la 112 si a anuntat ca este urmarita. Cateva minute mai tarziu, fata era violata de trei tineri. Marti, 10 septembrie a. c. , in jurul orei 13. 30, Politia municipiului. continuă pe Antena3

O tanara a fost violata pe malul Dunarii, la scurt timp dupa ce a sunat la 112 spunand ca este urmarita de trei barbati

O fata de 19 ani a sunat la 112, in timp ce se afla pe marginea Dunarii, in apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, spunand ca este urmarita. Adolescenta a fost ulterior violata, trei tineri fiind retinuti in acest caz.

TERIFIANT. O fata a fost VIOLATA, dupa ce a sunat la 112 sa spuna ca este urmarita. Trei tineri au fost RETINUTI

Un alt caz socant zguduie tara. O adolescenta de 19 ani a sunat, marti, la 112 sa anunte ca este urmarita de trei tineri, pe marginea fluviului Dunarea, in apropierea municipiului Drobeta Turnu.

Mehedinti: Trei tineri suspectati ca au violat o fata de 19 ani, arestati pentru 30 de zile

Trei tineri din comuna Balacita, judetul Mehedinti, suspectati ca au violat o fata de 19 ani, au fos.

Moarte cumplita pentru un tanar de 19 ani. Un cutit de la cositoare s-a desprins si i-a taiat gatul

Un tanar, in varsta de 19 ani, din orasul Tismana, a avut parte de un sfarsit cumplit. Un cutit s-a desprins de la utilajul pe care il folosea la cosit si i-a taiat gatul.

Stirile ProTV: Povestea Biancai Andreescu, fata din Vaideeni care a invins-o la doar 19 ani pe Serena

O tenismena de origine romana este marea castigatoare de la US Open, dupa ce a invins-o pe Serena Williams. Marele succes le-a bifat sub steagul Canadei, acolo unde s-a nascut sportiva, insa primele antrenamente le-a facut la Pitesti, pe cand statea la bunici.

Bianca Andreescu, pe culmile gloriei la doar 19 ani. Povestea de succes a unui tanar talent sau cum a pierdut Romania o mare campioana din cauza ca statul a esuat sa ofere o viata mai buna

Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romana, a zdrobit-o pe Serena Williams in marea finala de la US Open, scor 6-3 7-5, si si-a adjudecat primul turneul de Mare Slem din cariera la doar 19.

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )