Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tanara din Republica Moldova depistata locuind ilegal in Romania

Adevărul Adevărul,
Tanara din Republica Moldova depistata locuind ilegal in Romania

Politistii din cadrul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila al Inspectoratului General pentru Imigrari au desfasurat, ieri, 17 iunie a. c. , o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor, pe raza de competenta. continuă pe Adevărul

Sase tranzactii intr-o secunda cu actiunile celei mai mari banci din Republica Moldova

In doar o secunda la Bursa de valori a Moldovei au fost efectuate sase tranzactii cu actiunile Moldova Agroindbank in valoare totala de 16,1 milioane de lei.

Monica Macovei prezideaza reuniunea privind cooperarea UE-Republica Moldova.

Europarlamentarul Monica Macovei, co-presedinte al Comisiei parlamentare de cooperare UE-Republica Moldova, a deschis, marti, a 17-a reuniune a Comisiei parlamentare de cooperare UE-Republica Moldova, organizata la Bruxelles, in perioada 17-18 iunie 2013, anunta un comunicat de presa remis Romania Libera. Monica Macovei a salutat prezenta la reuniune a noului co-presedinte al Comisiei, Ion Hadarca, mizand pe o colaborare constructiva si de succes cu acesta. La reuniunea de la Bruxelles .

Rusia a amenintat oficial Republica Moldova cu un razboi pe Nistru

De ce te temi nu scapi niciodata- Rusia a amenintat oficial Republica Moldova- aceasta a vorbit prin intermediul Radioului oficial de propaganda Vocea Rusiei de iminenta unui razboi pe Nistru intre Republica Moldova si fals-declarata Transnistrie.

Cea mai mare banca romaneasca isi restrange activitatile din Republica Moldova

Sucursala Bancii Comerciale Romane BCR) de la Chisinau se va limita doar la serviciile pentru companii, anunta grupul BCR, citat de portalul 24H.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )