Libnet.ro
UNICEF

13:00

O tanara din Statele Unite isi castiga existenta din imbratisari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O tanara din Statele Unite isi castiga existenta din imbratisari

Tanara face bani frumosi, caci sunt multi cei dornici de afectiune care platesc 60 de dolari ca sa fie tinuti in brate timp de o ora. Sigur, sunt si carcotasi, care-i reproseaza femeii ca se prostitueaza, dar ea ii contrazice vehement. Clientii. continuă pe Wall-Street Ro

INCIDENT armat intr-un spital de pediatrie din Statele Unite.

Un suspect a fost arestat, joi, dupa un incident armat care a avut loc intr-un spital de pediatrie din statul american Wiscounsin, barbatul fiind ranit dupa ce a fost impuscat de politie, relateaza presa americana, citata de Mediafax. Potrivit CNN, incidentul a avut loc in oraselul Wauwatosa, o suburbie a orasului Milwaukee. Un tanar de 22 de ani a intrat in spitalul de pediatrie avand o arma de foc. El a patruns in mod neautorizat in sectia de terapie intensiva a spitalului de pediatrie si a .

Statele Unite adauga doua noi grupari pe lista organizatiilor teroriste

Statele Unite au declarat miercuri ca incepand cu aceasta zi grupurile nigeriene Boko Haram si Ansaru sunt puse pe lista organizatilor teroriste straine, relateaza Le Monde.

Statele Unite critica presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova.

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax. Ucraina, Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia si Belarus trebuie sa fie libere sa isi aleaga viitorul. ) Din nefericire, . ) Rusia a exercitat presiuni considerabile asupra tuturor statelor din Parteneriatul Estic pentru a le .

Statele Unite denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, criticand interdictia privind importurile de vinuri din R. Moldova, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Statele Unite denunta presiunile Rusiei asupra Republicii Moldova, sustinand apropierea tarii de UE

Un membru marcant al Senatului SUA si un oficial de la Departamentul de Stat au denuntat presiunile exercitate de Rusia asupra statelor foste sovietice care incearca sa se apropie de UE, criticand interdictia privind importurile de vinuri din Republica Moldova, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Caru' cu Vedete: Primul barbat din showbiz care isi pune silicoane! Detaliile unei operatii incredibile; Lui Wilmark i se rupe ca a fost concediat; Andreea Marin a socat audienta cand a aparut asa! Uite ce greseala a facut vedeta!

Ramai masca! Am aflat motivul halucinant pentru care Ruby nu o sa se apara vreodata mai dezbracata de atat la Dansez pentru tine. Emotiva si fara o pregatire speciala de dansatoare profesionista, Ruby pare ca abia mai face fata antrenamentelor stricte. Bijou a fost impinsa in fata masinii de cea mai buna prietena si a fost la un pas de moarte din cauza unei tumori pe creier! Pe scena pozeaza intr-o tanara sexy si atragatoare, dar in spatele acestei masti ascunde o drama.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )