Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tanarul care a tras cu un pistol in traficul din Bucuresti a fost retinut

Antena3 Antena3,
Tanarul care a tras cu un pistol in traficul din Bucuresti a fost retinut

Unul dintre cei doi tineri care au comis sicane in trafic pe raza sectorului 2 si a tras cu un pistol airsoft a fost retinut sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare si distrugere, informeaza. continuă pe Antena3

Dupa aproape doi ani la Primarie, Firea a gasit vinovatii pentru haosul din traficul din Bucuresti: lipsa de aeroport nou, lipsa centurii si a canalului Dunare - Bucuresti

Dupa aproape doi ani petrecuti ca primar al Bucurestiului, Gabriela Firea a enuntat cateva cauze externe pentru haosul traficului din Bucuresti. Gabriela Firea nu a spus nimic despre marile restante la masurile propuse de ea insasi, ci a dat vina pe lipsa nefinalizarea proiectului de extindere a soselei de centura, lipsa centurii feroviare, a unui aeroport in Sudul Capitalei, nefinalizarea canalului Dunare- Bucuresti, intarzierea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu si faptul ca metroul este la Ministerul Transporturilor, nu la primarie.

UPDATE Dupa aproape doi ani la Primarie, Firea a gasit vinovatii pentru haosul din traficul din Bucuresti: lipsa de aeroport nou, lipsa centurii si a canalului Dunare - Bucuresti

Dupa aproape doi ani petrecuti ca primar al Bucurestiului, Gabriela Firea a enuntat cateva cauze externe pentru haosul traficului din Bucuresti. Gabriela Firea nu a spus nimic despre marile restante la masurile propuse de ea insasi, ci a dat vina pe nefinalizarea proiectului de extindere a soselei de centura, lipsa centurii feroviare, a unui aeroport in Sudul Capitalei, nefinalizarea canalului Dunare- Bucuresti, intarzierea construirii autostrazii Pitesti-Sibiu si faptul ca metroul este la Ministerul Transporturilor, nu la primarie.

Fost manager al Spitalului Elias din Bucuresti, declarat in stare de incompatibilitate

Doina Ruxandra Dimulescu, fost manager al Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, a fost declarata in stare de incompatibilitate, dupa ce a desfasurat, in acelasi timp, activitati medicale ca persoana fizica autorizata la Clinica Academica - S. Medical Prestige S. Bucuresti, anunta Agentia Nationala de Integritate.

Gabriela Firea: Demaram luna viitoare construirea parcarii park ride de la capatul Sos. Pantelimon. Acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti, la intersectia cu soseaua de centura si integrarea cu centura feroviara

Luna viitoare vor incepe lucrarile de construire a parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon, a anuntat marti, primarul general Gabriela Firea, la seminarul Impreuna pentru dezvoltarea durabila - Dezvoltarea Regiunii Bucuresti Ilfov. Edilul sef a mai spus ca acest concept va fi extins la toate iesirile din Bucuresti pe la intersectia soselei de centura cu A1, A2 si A3, DN1 pana la DN7, DJ 101, 200B, 301, 401, 602.

Politia Romana a anuntat primele masuri privind perchezitiile la o adresa gresita din Bucuresti din februarie

La aproximativ 3 saptamani dupa ce numerosi ofiteri de politie au descins in forta la o adresa gresita din Bucuresti pentru a efectua perchezitii, seful Politiei Romane a anuntat si primele.

Pistolar prins in Sectorul 2. A tras cu arma dupa o neintelegere in trafic

Inca un pistolar a fost prins dupa ce si-a facut de cap in traficul din Bucuresti. Concret, miercuri, in jurul orei 15. 40, un conducator auto a anuntat intr-un apel la 112 ca a fost sicanat in trafic, pe raza sectorului 2. Cel care a apelat numarul de urgenta a precizat ca unul din ocupantii masinii respective a tras mai multe focuri de arma asupra autoturismului sau.

Uber va lansa serviciul de livrare de mancare Eats in 100 de orase in acest an. Lansarea din Bucuresti va fi in urmatoarele doua luni

Uber ba investi mult in livrarea de mancare in acest an, urmand sa lanseze serviciul Eats in 100 de orase din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a spus seful de logistica al companiei, citat de Financial Times. Eats a adus profit in 45 dintre cele 200 de orase in care este prezent, compania fiind extrem de multumita. In Bucuresti lansarea Eats va fi in urmatoarele doua luni.

Valoarea pietei restaurantelor din Bucuresti se ridica la 4,89 miliarde lei

Valoarea totala anuala a pietei de mancare gatita in cinci dintre cele mai mari orase din Romania este de 7,24 miliarde de lei, iar din aceasta, peste 67% este reprezentata de Bucuresti cu 4,89 miliarde de lei, arata datele Hospitality Culture Institute.

Fotografia cu Maria Sharapova care i-a scos din minti pe rusi

Maria Sharapova a creat rumoare in Rusia, dupa ce a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare admirand o pictura cu steagul SUA. Eliminata de la Indian Wells, Masha asteapta sa isi ia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )