Libnet.ro
UNICEF

21:30

Valoarea pietei restaurantelor din Bucuresti se ridica la 4,89 miliarde lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valoarea pietei restaurantelor din Bucuresti se ridica la 4,89 miliarde lei

Valoarea totala anuala a pietei de mancare gatita in cinci dintre cele mai mari orase din Romania este de 7,24 miliarde de lei, iar din aceasta, peste 67% este reprezentata de Bucuresti cu 4,89 miliarde de lei, arata datele Hospitality Culture Institute. continuă pe Ziarul Bursa

Politia Romana a anuntat primele masuri privind perchezitiile la o adresa gresita din Bucuresti din februarie

La aproximativ 3 saptamani dupa ce numerosi ofiteri de politie au descins in forta la o adresa gresita din Bucuresti pentru a efectua perchezitii, seful Politiei Romane a anuntat si primele.

Bursele europene si americane, impulsionate de situatia pietei muncii din SUA

Actiunile de pe pietele europene au crescut vineri, dupa ce SUA au anuntat date peste asteptari privind piata muncii. Conform cifrelor oficiale, piata muncii din Statele Unite a avut, luna trecuta, cea mai buna evolutie de dupa iulie 2016, fiind create 313. 000 de noi locuri de munca. Analistii estimau un plus de circa 200. 000 de posturi.

Uber va lansa serviciul de livrare de mancare Eats in 100 de orase in acest an. Lansarea din Bucuresti va fi in urmatoarele doua luni

Uber ba investi mult in livrarea de mancare in acest an, urmand sa lanseze serviciul Eats in 100 de orase din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a spus seful de logistica al companiei, citat de Financial Times. Eats a adus profit in 45 dintre cele 200 de orase in care este prezent, compania fiind extrem de multumita. In Bucuresti lansarea Eats va fi in urmatoarele doua luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )