Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tara din UE care are mai multi bani decat poate cheltui

Antena3 Antena3,
Tara din UE care are mai multi bani decat poate cheltui

Germania a incheiat anul 2018 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii, in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, arata datele publicate. continuă pe Antena3

Jaf ca in filme intr-un sat din Botosani. Mai multi indivizi cu cagule au intrat noaptea peste o batrana, au legat-o si au furat un seif plin cu bani

Jaf ca in filme intr-un sat din judetul Botosani. Indivizi echipati cu cagule au intrat in toiul noptii in casa unei femei de 60 de ani din satul Lisna, au legat proprietara si au furat un seif cu o suma mare.

O persoana a murit si mai multi venezueleni au fost raniti, dupa ce soldatii guvernului lui Maduro au tras focuri de arma la granita cu Brazilia

O persoana a murit, iar mai multi venezueleni au fost raniti dupa ce au fost impuscati vineri intr-o confruntare cu fortele de securitate ale guvernului intr-o zona apropiata de granita cu Brazilia, au spus doctori si rude ale ranitilor pentru Reuters la un centru medical, unde acestia sunt tratati.

Un cerb a ajuns in curtea Spitalului Azuga. Animalula fost ranit de un urs si de mai multi caini - FOTO

Un cerb a fost surprins in curtea Spitalului Azuga, dupa ce a fost ranit de un urs si de mai multi caini. O patrula de ordine publica, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat intre.

Cum a scos Dancila tara din NOROAIE? Acoperindu-le cu GUNOAIE! Senatorul USR Dan Lungu arata adevarata fata a Romaniei (FOTO, VIDEO)

Declaratia premierului Viorica Dancila care a afirmat ca PSD a scos tara din noroaie este aspru criticata de senatorus USR Dan Lungu. Acesta, impreunac u echipa filialei Uniti Salvam Romania.

Soferul microbuzului din care a cazut o minora care a decedat, arestat preventiv

Soferul microbuzului de transport persoane din care a cazut marti o minora de 12, care a decedat ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, sub acuzatiile de acuzat de ucidere din culpa si.

Pretentii de vedeta: Cristi Neagu cere mai multi bani pentru a ramane la CSM Bucuresti! Reactia clubului

Cristina Neagu se reface dupa accidentarea grava pe care a suferit-o, in iarna, jucand pentru echipa nationala. Astfel, a gasit timp pentru a-si renegocia salariul cu campioana Romaniei.

Un CERB a ajuns in curtea Spitalului din Azuga, dupa ce a fost fugarit de un URS si mai multi CAINI (FOTO)

La spitalul Azuga a ajuns vineri un oaspete mai putin obisnuit. Este vorba despre un cerb care a a ajuns aici dupa ce a fost fugarit de caini si de un urs. Au intrat dupa el in curtea spitalului dar a.

Ce este Acinetobacter, bacteria care a ucis mai multi pacienti la Institutul Marius Nasta din Bucuresti

Blocul operator si reanimarea de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti au fost inchise. Decizia a fost luata de Directia de Sanatate Publica dupa ce rezultatele analizelor privind infectiile.

Mai multi EUROPARLAMENTARI au fost ARESTATI in Belgia, intr-un scandal ce vizeaza armele nucleare ale SUA (FOTO)

Patru europarlamentari au fost arestati, miercuri, in timpul unui protest care a avut loc in Belgia. Manifestantii protestau fata de prezenta bombelor nucleare americane pe teritoriul Europei. La un moment.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )