Libnet.ro
UNICEF

09:00

Papa Francisc a invitat comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de imigranti

B1 B1,
Papa Francisc a invitat comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de imigranti

Papa Francisc a invitat duminica toate comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de refugiati, relateaza aljazeera. com. Suveranul Pontif a mai precizat ca el ar incepe prin cele. continuă pe B1

Papa Francisc indeamna toate parohiile sa primeasca refugiati

Papa Francisc a invitat duminica toate comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de refugiati, precizand ca el ar incepe prin cele doua parohii ale Vaticanului, relateaza.

Papa Francisc indeamna parohiile din Europa sa primeasca refugiati. Vaticanul primeste doua familii

Papa Francisc a indemnat duminica toate parohiile si comunitatile religioase din Europa sa primeasca cate o familie de refugiati, intr-un gest de solidaritate care va incepe cu Vaticanul, relateaza Reuters in pagina electronica.

UPDATE Papa Francisc cere fiecarei parohii si comunitati religioase din Europa sa accepte cate o familie de refugiati. In Italia sunt 25.000 de parohii, in Germania peste 12.000

Papa Francisc a cerut sambata ca fiecare parogie si comunitate religioasa din Europa sa ia fiecare cate o familie de migranti intr-un gest de solidaritate despre care a spus ca va incepe in micutul stat in care traieste, Vatican, informeaza Reuters.

Papa Francisc a mers la optician pentru a-si cumpara o noua pereche de ochelari. A insistat sa foloseasca vechile rame si a refuzat cand i s-a oferit o reducere

Papa Francisc a parasit Vaticanul pentru a face o scurta vizita la optician. Suveranul Pontif a-si cumparat o noua pereche de ochelari, insistand sa refoloseasca vechile rame, dar si sa plateasca pentru.

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa si sa primeasca mii de refugiati sirieni suplimentari, a anuntat, vineri, premierul britanic David Cameron, .

CRONOLOGIE: Principalele momente ale crizei refugiatilor si imigrantilor din Europa

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din Europa de la al II-lea Razboi Mondial incoace.

Patriarhul Romaniei va participa vineri la intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Europa, unde sunt asteptate peste 6.000 de persoane

Peste 6. 000 de tineri din tara si strainatate sunt asteptati sa participe la intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Europa, ce debuteaza vineri la Cluj-Napoca, informeaza basilica. ro. La festivitatile de.

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2942 seconds )