Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tara din Europa care a inceput razboiul cu bancile

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care a inceput razboiul cu bancile

In Polonia a inceput orbanizarea economiei. Parlamentul de la Varsovia a aprobat legea care prevede o taxa anuala de 0,4% pe activele bancilor si asiguratorilor. Se estimeaza ca din sectorul financiar se. continuă pe Antena3

Romania, cea mai buna tara din Europa la sah online

Romania a obtinut locul 1 la competitia europeana de sah online, desfasurata pe site-ul chess. com, iar in lume s-a clasat a treia.

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Bursele din Europa si Asia, neinfluentate de cel mai recent declin din China

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, investitorii considerand ca reactiile anterioare la evolutiile din China au fost exagerate.

Harta punctelor fierbinti din Europa Centrala si de Est. Prognozele pot fi date peste cap de evolutiile tensiunilor geopolitice

Principalele prognoze pentru acest an sunt favorabile pentru tarile din centrul si estul Europei, in ciuda turbulentelor de pe pietele financiare pornite din China. Dar si riscurile sunt mai mari decat in alti ani.

insotitorii ranitilor din Colectiv, care primesc ingrijiri in strainatate, cer Guvernului extinderea ajutorului financiar

Reprezentantii pacientilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv, la finalul lunii octombrie, care beneficiaza de ingrijire in spitalele din strainatate, cer Guvernului sa extinda ajutorul financiar acordat insotitorilor in timpul spitalizarii si dupa externare, in cazul in care spitalele din strainatate in care victimele au fost ingrijite cer ca tratamentul sa se faca tot acolo.

Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Sute de parinti s-au alaturat unei campanii impotriva violentei fata de copii, lansata pe Facebook cu hashtag-ul 37lasuta, procent care ii reprezinta pe parintii care nu folosesc bataia ca metoda de disciplinare, scrie Agerpres.

Profesorul din Braila care vrea sa ii impuste pe elevi, anchetat

Un profesor din Braila este anchetat, dupa o declaratie socanta pe Facebook. Stefan Lupu, profesor de vioara la Liceul de Arta Hariclea Darclee din Braila a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj prin care propune dreptul profesorului de a purta arma in scoala, ca o reactie la propunerea Consiliului National al Elevilor de a fi permisa folosirea telefoanelor mobile in incinta unitatilor de invatamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )