Libnet.ro
UNICEF

07:00

insotitorii ranitilor din Colectiv, care primesc ingrijiri in strainatate, cer Guvernului extinderea ajutorului financiar

România Liberă România Liberă,
insotitorii ranitilor din Colectiv, care primesc ingrijiri in strainatate, cer Guvernului extinderea ajutorului financiar

Reprezentantii pacientilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv, la finalul lunii octombrie, care beneficiaza de ingrijire in spitalele din strainatate, cer Guvernului sa extinda ajutorul financiar acordat insotitorilor in timpul spitalizarii si dupa externare, in cazul in care spitalele din strainatate in care victimele au fost ingrijite cer ca tratamentul sa se faca tot acolo. continuă pe România Liberă

Adevarul despre banii stransi de Andreea Marin pentru victimele din Colectiv! De ce a intarziat plata!

Andreea Marin a fost acuzata, zilele trecute, ca nu a virat inca, prin fundatia sa, banii stransi in urma vanzarii biletelor la concertulcaritabil dedicat victimelor din Colectiv, organizat in data de 29 noiembrie, la Ateneul Roman. Vedeta si reprezentantii Biletoo. ro explica ce s-a intamplat cu adevarat incat sumele stanse nu au ajuns inca in contul Fundatiei Pretuieste Viata si, implicit, la destinatarii finali.

Adevarul despre banii stransi de Andreea Marin in urma campaniei initiata de soprana Angela Gheorghiu pentru victimele din Colectiv!

Andreea Marin a fost acuzata, zilele trecute, ca fundatia ei nu a virat inca banii stransi in urma vanzarii biletelor la concertul caritabil Extraordinar Angela Gheorghiu, dedicat victimelor din Colectiv, organizat in data de 29 noiembrie, la Ateneul Roman. Reprezentantii Biletoo. ro isi cer scuze si explica ce s-a intamplat cu adevarat incat sumele stanse nu au ajuns inca in contul Fundatiei Pretuieste Viata si, implicit, la destinatarii finali.

Marturia completa a uneia dintre victimele din Colectiv. Ce s-a intamplat in Clubul Mortii: in acea noapte, am cunoscut FRICA

Una dintre victimele din Colectiv vorbeste despre noaptea de cosmar din clubul bucurestean. Si retraieste in scris fiecare clipa intr-o marturie postata pe Facebook. Alexandra Furnea vorbeste despre foc,.

Mircea Badea, apel la familiile ranitilor in Colectiv: Sa reactioneze la acuzatiile privind banii donati

Mircea Badea a facut un apel la familiile victimelor din Colectiv sa reactioneze public in legatura cu acuzatiile lansate in presa de rude care se plang ca asociatiile si ONG-urile au deturnat banii.

Incendiul din Colectiv: 17 persoane, internate in spitalele din strainatate, doua in Bucuresti

In spitalele din tara si din strainatate mai sunt, in prezent, internati, 19 raniti in incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucurestean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sanatatii.

Tara din Europa care a inceput razboiul cu bancile

In Polonia a inceput orbanizarea economiei. Parlamentul de la Varsovia a aprobat legea care prevede o taxa anuala de 0,4% pe activele bancilor si asiguratorilor. Se estimeaza ca din sectorul financiar se.

Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Sute de parinti s-au alaturat unei campanii impotriva violentei fata de copii, lansata pe Facebook cu hashtag-ul 37lasuta, procent care ii reprezinta pe parintii care nu folosesc bataia ca metoda de disciplinare, scrie Agerpres.

Profesorul din Braila care vrea sa ii impuste pe elevi, anchetat

Un profesor din Braila este anchetat, dupa o declaratie socanta pe Facebook. Stefan Lupu, profesor de vioara la Liceul de Arta Hariclea Darclee din Braila a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj prin care propune dreptul profesorului de a purta arma in scoala, ca o reactie la propunerea Consiliului National al Elevilor de a fi permisa folosirea telefoanelor mobile in incinta unitatilor de invatamant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )