Libnet.ro
UNICEF

07:00

Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Hotnews Hotnews,
 Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Sute de parinti s-au alaturat unei campanii impotriva violentei fata de copii, lansata pe Facebook cu hashtag-ul 37lasuta, procent care ii reprezinta pe parintii care nu folosesc bataia ca metoda de disciplinare, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Au privit in interiorul masinii si au ramas socati. Ce facea un barbat care isi astepta sotia in parcarea unui magazin. Imaginile au ajuns pe internet

Imagini dezgustatoare au fost surprinse in parcarea unui magazin din Michigan, SUA. Un barbat care isi astepta sotia sa iasa din magazin a fost filmat facand ceva cu adevarat neasteptat, chiar in.

REVISTA BLOGURILOR. Cea mai veche echipa de fotbal american din Romania

Blogul lui Cristian China-Birta vorbeste despre echipa de fotbal american Bucharest Warriors, care este cea mai veche formatie de acest gen din Romania.

EXCLUSIV Despagubiri de 8,5 milioane de euro solicitate in contul accidentelor provocate in strainatate de asiguratii Astra din Romania/Biroul national Carte Verde a platit deja 4,65 milioane de euro si ia in calcul cresterea contributiilor la fond

Biroul national Carte Verde BAAR) a primit, in perioada 1 septembrie 2015 - 11 ianuarie 2016, un numar de 1750 de cereri de despagubiri in valoare de circa 8,5 milioane de euro in contul accidentelor provocate in strainatate de asiguratii Astra din Romania, au declarat pentru HotNews. ro oficialii BAAR. Din cele 1750 de cereri, Biroul a achitat pana la ora actuala un numar de 533 de cereri in valoare totala de circa 4,65 milioane de euro. BAAR spune ca este foarte posibil sa creasca nivelul contributiilor asiguratorilor la fondul pe care-l gestioneaza, in conditiile in care in luna decembrie, mai avea in cont doar 10,5 milioane de euro.

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan.

Studiu: Turismul cultural poate imbogati orasele mari din Romania

Dezvoltarea unei infrastructuri culturale este in mod special importanta pentru tarile emergente, cum este si Romania, care vor ajunge sa atraga mai bine de jumatate din numarul de turisti internationali pana in anul 2030, conform studiului EY Cultural.

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania se inchide

Cea mai renumita fabrica de portelan din Romania va deveni in curand depozit de prelucrare a lemnului. Fabrica in care munceau pana acum opt ani aproximativ 2. 000 de oameni, a intrat in insolventa si a fost .

Propunere socanta a unui profesor din Romania. Elevii, in pericol maxim

Un profesor din Braila spune vrea sa vina la scoala cu o arma ca sa impuste elevul care nu vrea sa predea telefonul mobil. Fara gluma! Sunt si eu unul din cei care se tem de ziua de maine a scolii.

Fiscul declanseaza ample operatiuni de verificare la majoritatea firmelor de asigurare din Romania. Controalele vor viza cheltuielile de consultanta, riscul de transfer al profitului si majorarile succesive de capital

ANAF va face verificari amanuntite la majoritatea firmelor de asigurare din Romania, verificari care sa clarifice situatia fiecarui asigurator dar in mod deosebit controalele vor fi axate pe analizarea cheltuielilor de consultanta si management, pe analizarea riscului de transfer al profitului si asupra majorarilor succesive de capital operate de actionari, pentru acoperirea acestor pierderi, au declarat pentru HotNews surse apropiate ASF. Firmele vor fi verificate de Inspectia Fiscala care a demarat deja analiza de risc.

Wizz Air a transportat 4,5 milioane pasageri de la aeroporturile din Romania

Compania low-cost Wizz Air a transportat anul trecut 4,5 milioane de pasageri de la si catre aeroporturile din Romania, cu aproape 16% mai multi fata de cei 3,9 milioane de pasageri din 2014, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Erste: Inflatia din Romania poate accelera la 1% la sfarsitul lui 2016

Inflatia din Romania poate ramane in teritoriu negativ pana in luna mai, ca efect al reducerii TVA, dar tendinta se va inversa, iar cresterea preturilor va accelera spre 1% la sfarsitul lui 2016, dupa disiparea efectului bazei mai ridicate de comparatie, se arata intr-o analiza a Erste Group.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )