Libnet.ro
UNICEF

14:30

Profesorul din Braila care vrea sa ii impuste pe elevi, anchetat

România Liberă România Liberă,
Profesorul din Braila care vrea sa ii impuste pe elevi, anchetat

Un profesor din Braila este anchetat, dupa o declaratie socanta pe Facebook. Stefan Lupu, profesor de vioara la Liceul de Arta Hariclea Darclee din Braila a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj prin care propune dreptul profesorului de a purta arma in scoala, ca o reactie la propunerea Consiliului National al Elevilor de a fi permisa folosirea telefoanelor mobile in incinta unitatilor de invatamant. continuă pe România Liberă

Un cadru didactic din Braila a propus dreptul profesorului de a purta arma in scoala

Conducerea Liceului de Arta din Braila a deschis o ancheta dupa ce un dascal a scris pe Facebook ca propune dreptul profesorului de a purta arma in scoala.

PE SCURT Compania ce detine posturile din reteaua Kiss vrea sa lanseze Magic TV si Rock TV. Doina Gradea - colaboratoare la Stirile TVR

Kiss TV Music SRL, compania ce opereaza posturile din reteaua Kiss, intentioneaza sa lanseze canalele Magic TV si Rock TV, pentru care a solicitat licenta audiovizuala. Fosta sefa a postului Pro TV International, Doina Gradea, va lucra, potrivit Paginademedia. ro, in regim de colaborare cu Stirile TVR.

Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Sute de parinti s-au alaturat unei campanii impotriva violentei fata de copii, lansata pe Facebook cu hashtag-ul 37lasuta, procent care ii reprezinta pe parintii care nu folosesc bataia ca metoda de disciplinare, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )