Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tara noastra a fost condamnata la CEDO din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a fost condamnata la CEDO din nou

Tara noastra a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra a exportat aproape 8 milioane de tone de cereale, in primele noua luni din 2017

Tara noastra a exportat, in primele noua luni din 2017, o cantitate de 7,87 milioane de tone de cereale, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada din 2016, in timp ce incasarile au inregistrat un recul de 2,5%, pana la 1,421 miliarde de euro.

Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa: Casa de piatra! (VIDEO)

Bianca Dragusanu a imbracat din nou rochia de mireasa, iar complimentele nu au intarziat sa apara! Aflata intr-un atelier de rochii, blonda a probat o rochie de mireasa superba, cu.

Catalin Ivan SARE din nou LA GATUL CONDUCERII PSD. Un CEx responsabil al trebui sa ii ceara demisia lui...

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan ataca din nou conducerea PSD. El sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca membrii Comitetului Executiv National CEx) al PSD ar trebui sa ceara, in.

O FEMEIE din Germania care si-a schimbat SEXUL este TATAL copilului sau

O femeie din Germania urmeaza sa fie inscrisa in acte drept tatal copilului sau deoarece ea a fost barbat la vremea la care a donat lichid seminal pentru ca acesta sa fie conservat in vederea.

Explicatie halucinanta a doctoritei din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane

Explicatie halucinanta a doctoritei de la Spitalul din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane si a rupt fisa medicala a acesteia. Medicul Marta Coman a spus ca a facut acest gest pentru ca i-a fo.

Romania, condamnata la CEDO in cazul unui barbat agresat de politisti

Romania a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze, scrie News. ro.

Premierul ungar preia prin interpusi presa de limba maghiara din Romania. Cati bani a alocat Budapesta organizatiilor din tara noastra

Cel mai important trust de presa de limba maghiara din Romania, Udvarhelyi Hirado, are un nou proprietar: societatea Prima Press SRL. Managerul acesteia, Orosz Pal Levente, are legaturi cu guvernul ungar. in ultimele zile ale anului trecut, guvernul ungar a aprobat o suma-record de peste 100 de milioane de euro pentru sprijinirea unor organizatii maghiare din Romania, scrie Rador.

Voucherele de vacanta acordate bugetarilor vor sustine circulatia turistica in tara noastra

Introducerea sistemului voucherelor de vacanta pentru angajatii din sistemul bugetar va conduce la sustinerea circulatiei turistice in Romania si va avea un efect multiplicator in industria de profil.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Sexy-blonda a comis-o din nou! Alina s-a iMBATAT CRITA, incalcand interdictiile impuse de judecatori (VIDEO)

Sexy-blonda din Arges, prinsa gonid beata la volanul masinii sale in mai multe randuri, incalca regulile date de judecatori. Desi sentinta ii interzice sa intre in localuri unde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )