Libnet.ro
UNICEF

19:00

TARICEANU: Augustin Lazar a recunoscut rolul jucat in cazul disidentului Iulius Filip

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Augustin Lazar a recunoscut rolul jucat in cazul disidentului Iulius Filip

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, dupa dezvaluirile despre cazul disidentului anticomunist Iulius Filip: Adevarul va iesi la lumina. Am o anumita emotivitate indusa de aceste intamplari

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri seara ca in mod cert, adevarul va iesi la iveala, referindu-se la aparitia informatiilor potrivit carora, in anii 80, a facut parte din Comisia de.

Augustin Lazar, prima reactie dupa documentul devastator in dosarul disidentului Iulius Filip

Augustin Lazar nu neaga ca ar fi fost implicat in distrugerea disidentului anticomunist Iulius Filip. in fata reporterilor Antena 3, procurorul general a afirmat doar ca ar fi vorba despre manipularile.

Si Basescu cere demisia lui Augustin Lazar: As fi un caraghios sa spun sa ramana, cand eu am condamnat comunismul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei. Si Calin Popescu Tariceanu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

Augustin Lazar, despre cazul fostului dizident anticomunist Iulius Filip: Nu pot confirma aspecte referitoare la aceasta persoana, avand in vedere perioada lunga de timp care a trecut si imposibilitatea consultarii unor documente originale

Ministerul Public face precizari in urma aparitiei in spatiul public a unor informatii despre legatura dintre actualul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, si cazul dizidentului anticomunist Iulius.

Liviu Plesoianu vrea excluderea din magistratura a lui Augustin Lazar: Toti cei care il apara si il tin in brate sunt complici cu ce a facut acest personaj odios inainte de 1989

Liviu Plesoianu sustine ca procurorul general Augustin Lazar ar trebui sa fie exclus din magistratura. Absolut toti cei care il apara pe acest personaj monstruos numit Augustin Lazar sunt fiinte b.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Istoricul Madalin Hodor: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine ar fi fost de fapt

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe. Hodor publica si decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) in acest sens.

ISTORICUL MADALIN HODOR: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe.

Lovitura-bomba pentru Augustin Lazar. Procurorul general al Romaniei a avut grija ca adversarii lui Ceausescu sa infunde puscaria

Lumea Justitiei a publicat o serie intreaga de documente care arata implicarea procurorului ceausist Augustin LAzar in distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a intamplat pentru mica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )