Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Avem nevoie, mai mult ca oricand, de consolidarea rolului Asociatiei Senatelor din Europa

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Avem nevoie, mai mult ca oricand, de consolidarea rolului Asociatiei Senatelor din Europa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca rolul Asociatiei Senatelor din Europa, a carei a 19-a reuniune se desfasoara vineri la Palatul Parlamentului, trebuie sa fie consolidat pentru a r?. continuă pe Antena3

Sondajul care arunca in aer PSD: Romanii vor referendum pentru Legile Justitiei. Peste 80% dintre cetateni considera ca politicul influenteaza justitia din ce in ce mai mult

Un sondaj IMAS efectuat la comanda Europa FM arata ca romanii sunt convinsi, intr-o proportie covarsitoare, ca factorul politic influenteaza justitia din ce in ce mai mult. La intrebarea Credeti ca.

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult

Avertisment dur al BNR! Ratele creditelor vor creste si mai mult, iar in urmatorul an va creste si numarul romanilor care nu vor putea sa isi plateasca imprumuturile. Oficialii Bancii Nationale au.

Reguli stricte la o cunoscuta televiziune: Angajatii nu au voie sa se priveasca mai mult de cinci secunde

Angajatii de la Netflix nu au voie sa se uite unii la altii mai mult de cinci secunde sau sa faca schimb de numere de telefon fara un acord prealabil. Serviciul de streaming a luat aceste masuri.

Ce marci auto au crescut cel mai mult n Europa si care sunt campioanele scaderilor

Jeep, Seat si Dacia sunt marcile cu cele mai mari cresteri procentuale in UE intre ianuarie si mai, perioada in care vanzarile de masini noi au crescut cu 2,4%, arata datele ACEA. Germania este cea mai mare piata auto europeana, urmata de Marea Britanie. in Romania s-au inmatriculat aproape 48. 000 de masini noi, avans de 29% fata de anul trecut.

Twitter aloca mai mult spatiu pentru stiri

Twitter a anuntat ca isi schimba serviciul pentru a aloca un spatiu mai mare unor evenimente majore precum Cupa Mondiala, cutremure, nunti regale si alegeri, in incercarea de a facilita accesul utilizatorilor la tweet-uri cat mai interesante, transmite Reuters.

Alerta. Mai mult de jumatate din tara intra sub avertizari de inundatii si furtuni

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 5 judete si cod galben pe rauri din 27 de judete, incepand de miercuri seara, in timp ce mai bine de jumatate de tara va intra sub avertizare.

Cresc salariile, preturile si inflatia. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat la 5,41% in mai 2018, de la 5,2% in luna precedenta, pe fondul scumpirii marfurilor alimentare cu 3,93%, a celor nealimentare cu 7,75% si a serviciilor cu 2,72%, potrivit datelor an.

O vaza chinezeasca descoperita ntr-un pod s-a vndut pentru 16,2 mil. euro, de peste 20 de ori mai mult dect pretul estimat

O vaza chinezeasca de secol XVIII descoperita intr-o cutie de pantofi in podul unei case din Franta s-a vandut marti la o licitatie din Paris pentru 16,2 milioane de euro transmite Reuters. Pretul este de 20 de ori mai mare decat estimarea de 500. 000 de euro facuta de expertii Sotheby's.

Avicii a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o luna de la moartea sa

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, a declarat marti agenta sa pentru AFP. Tim Bergling pe numele sau real) a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )