Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tariceanu cere masuri din partea ANRE pentru limitarea pretului la energie

România Liberă România Liberă,
Tariceanu cere masuri din partea ANRE pentru limitarea pretului la energie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca sefii din ANRE au intrat intr-un somn adanc, . continuă pe România Liberă

Ultima ora! ONU cere eliberarea imediata a detinutilor din intreaga lume pentru a evita focarul produs de COVID-19

Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, a cerut ieri guvernelor sa ia masuri urgente pentru a proteja sanatatea si siguranta detinutilor, precum si a altor centre inchise, ca parte a eforturilor de a evita pandemia de coronavirus. inchisoarile risca sa devina focare de coronavirus Fosta presedinta din Chile a mentionat ca .

Deficit fiscal de 8,3 miliarde in primele doua luni, inainte de masurile de sprijin pentru limitarea crizei coronavirusului

Executia bugetului general consolidat in primele doua luni ale anului 2020 s-a incheiat cu un deficit de 8,3 miliarde lei 0,73% din PIB), potrivit unui anunt facut vineri sera de reprezentantii Finantelor. Anul trecut, pe primele doua luni deficitul bugetar era de circa 5 miliarde de lei, dar oficialii Finantelor spun ca anul acesta s-a majorat partea de rambursari de TVA cu 0,73 miliarde lei 3,22 miliarde lei la 29 februarie 2020, comparativ cu 2,49 miliarde lei la 28 februarie 2019), respectiv cresterea cheltuielilor de investitii cu 1,63 miliarde lei fata de aceeasi perioada a anului precedent, precum si avansurile ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal si zootehnic in suma de 1,29 miliarde lei. Potrivit estimarilor mai multor analisti, criza coronavirusului ar putea duce deficitul fiscal la circa 7% in acest an.

Calin Popescu-Tariceanu vrea masuri pentru ca Insistutul Cantacuzino sa produca vaccinul anticoronavirus

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, pledeaza pentru asigurarea conditiilor, prin masuri luate fie de Guvern, fie de Parlament, pentru ca vaccinul impotriva noului coronavirus sa poata fi produs la Institutul Cantacuzino.

Coronavirus: Italia blocheaza summitul UE si cere masuri mai puternice

Premierul italian Giuseppe Conte nu accepta proiectul pregatit in cadrul unui summit prin videoconferinta pentru a gasi un raspuns economic comun la pandemia de coronavirus, potrivit unor surse guvernamentale italiene, scrie AFP.

Siegfried Muresan (PNL): Bugetul este unul din instrumentele cheie pentru o Uniune Europeana puternica

Siegfried Muresan, eurodeputat PNL si vicepresedinte al PPE, a atras atentia ca Uniunea Europeana are nevoie de mai multe instrumente pentru a fi puternica, iar bugetul este unul dintre ele. De doi ani de zi.

AGENTIILE DE PRESA: Iranul va aloca 20% din bugetul de stat din acest an pentru combaterea impactului epidemiei de coronavirus

Iranul va aloca 20% din bugetul de stat din acest an pentru combaterea impactului epidemiei de coronavirus din tara, care este una dintre cele mai afectate din lume, a anuntat sambata presedintele Hassan Rohani, transmite Reuters.

Comisia Europeana vrea sa aloce 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta tarile sa repatrieze cetatenii

Comisia Europeana a anuntat vineri, printr-un comunicat ca majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU si ca a propus alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )