Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tariceanu: Eu si colegii mei nu suntem legati ombilical de guvernare

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Eu si colegii mei nu suntem legati ombilical de guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca partidul sau nu este legat ombilical de guvernare, subliniind ca nu tine la functia de presedinte al Senatului. in pofida faptului ca am. continuă pe Antena3

Tariceanu: Nu suntem legati ombilical de guvernare. Sunt colegi nemultumiti care imi zic sa iesim

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca ALDE nu e legat ombilical de guvernare. El a adaugat ca daca PSD nu imparte responsabilitatile si ia decizii singur atunci ALDE ar putea sa renunte la a avea portofolii guvernamentale, potrivit Mediafax.

Lider ALDE, despre prezidentiabilul PSD: Eu si colegii mei suntem dezamagiti de cum a evoluat desemnarea

Cresc tensiunile in coalitia de Guvernare. Viorica Dancila are drum liber spre prezidentiale. A fost dejavalidata de BPN si se asteapta decizia CEX. Liderii ALDE sunt dezamagiti de votul dat de.

Tariceanu vorbeste despre ruperea iminenta a coalitiei PSD-ALDE: Nu suntem legati ombilical de guvernare. Nici pe colegii mei ministri nu i-a nascut mama ministri

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sugereaza ca partidul pe care il conduce ar putea iesi de la guvernare in contextul dezacordului din coalitie legat de desemnarea unui candidat pentru alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )