Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Eu am convingerea ca motiunea de cenzura va trece

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Eu am convingerea ca motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece. Calculele sunt facute. insa, dupa cum vedeti, fiecare pare sa aiba calculul lui. Daca stau si ma uit, o vad pe. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai.

Tariceanu: Motiunea de cenzura va trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul .

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax.

Cseke Attila: UDMR nu vrea sa intre intr-un Guvern de tranzitie, daca motiunea de cenzura trece

Toti parlamentarii UDMR vor vota motiunea de cenzura, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El spune ca formatiunea sa nu va vota la vedere, dar increderea este foarte importanta.

Tariceanu: Dancila este disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu spune ca Viorica Dancila este foarte disperata ca motiunea de cenzura ar putea trece si incearca sa falfaie tot felul de amenintari asupra parlamentarilor PSD in cazul in care acestia vor vota motiunea.

Tariceanu spune ce optiuni de guvern are Klaus Iohannis

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni ca preferinta sa este un guvern politic in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata. intotdeauna am sa prefer o formula politica unei.

Lider PPE: Presedintele CE asteapta motiunea de cenzura a PNL pentru a alege comisarul Romaniei

Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, sustine ca presdintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen PPE), va astepta rezultatul motiunii de cenzura a Opozitiei inainte sa raspunda daca accepta sau nu propunerile trimise de Guvernul Dancila pentru functia de comisar european - Dan Nica si Gabriela Ciot. in cazul in care motiunea va trece, noul Guvern va face alte propuneri.

Tariceanu: Perceptia in legatura cu acest guvern este una care e marcata de incompetenta si de nepotism

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca perceptia in legatura cu acest guvern este una care e marcata de incompetenta si de nepotism, el sustinand ca i-a propus de trei ori premierului Viorica Dancila, atunci cand PSD si ALDE guvernau impreuna, ca se retraga de la putere, relateaza news. ro.

Tariceanu: Acesta este motivul pentru care noi ne-am retras de la guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat lunica o formula de guvernare constituita in jurul PSD nu i se pare una fezabila. intrebat cum vede ideea formari unui guvern alaturi de PSD si P.

Tariceanu: Dancila face la toata lumea oferte. E jenant

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni ca premierul Viorica Dancila face la toa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )