Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tariceanu, despre consultarile de la Cotroceni: Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre consultarile de la Cotroceni: Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca punctul de vedere al ALDE este structurat de multa vreme. Statul de drept inseamna a avea in centru cetateanul si drepturile lui, a spus Tariceanu care a precizat ca si-ar dori sa se gaseasca un teren comun de discutie si de intelegere. continuă pe Adevărul

Ce spune Tariceanu despre posibilitatea unui pact intre toate partidele din Romania in legatura cu Justitia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni. intrebat daca ar accepta ideea unui pact pe justitie intre partide, el a spus ca nu ar.

Surse. Dragnea a convocat miercuri Biroul Permanent al PSD pentru a discuta despre consultarile cu Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a convocat, miercuri, la ora 10. 30, Biroul permanent national al partidului pentru a putea discuta cu acestia inainte de consultarile de la Cotroceni, pe tema legislatiei din domeniul justitiei, au declarat surse politice pe Adevarul. Conducerea PSD ar fi trebuit sa se intalneasca intr-un nou CEx pe tema remanierii guvernamentale, insa acesta a fost amanat de mai multe ori.

David Beckham a spus despre casatoria cu Victoria ca inseamna mereu multa munca

David Beckham a declarat intr-u interviu despre casatoria sa cu Victoria ca nu este una usoara si ca e nevoie de multa munca pentru a face lucrurile sa functioneze.

Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fin inchetate in 2019. A mai spus ca nu a primit scrisoarea pe care ministrul Teodorovici a trimis-o Comisiei.

Tariceanu, despre inghetarea salariilor: Guvernul nu m-a informat despre asta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2019 deoarece nu exista motiv pentru luarea unei astfel de masuri, in conditiile in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )