Libnet.ro
UNICEF

22:16

Tariceanu: E posibila refacerea USL dupa europarlamentare daca PNL nu atinge scorul de 25%

Antena3 Antena3,
Tariceanu: E posibila refacerea USL dupa europarlamentare daca PNL nu atinge scorul de 25%

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care ar. continuă pe Antena3

Tariceanu: E posibila refacerea USL dupa europarlamentare.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care ar avea consecinte in pozitionarea liberalilor si politica de aliante, relateaza Mediafax. Cred ca refacerea USL poate sa fie posibila si de acum, nu trebui sa asteptam europarlamentarele. Sigur ca PNL si-a propus sa obtina un scor de cel putin 25% la europarlamentare, ceea ce ma gandesc .

Tariceanu: Refacerea USL, posibila dupa europarlamentare daca PNL nu atinge scorul de 25%

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care.

Pocora, catre Ponta: Degeaba invocati refacerea USL, renuntati la demagogie si intrigi politice

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, ii transmite premierului Victor Ponta sa se concentreze asupra activitatii guvernamentale si sa inceteze in a mai clama refacerea USL dupa alegerile europarlamentare.

Antonescu, atac la Ponta: Tinta lui e ca PNL sa aiba un rezultat prost la alegeri.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta vrea ca PNL sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede afirmatia premierului Victor Ponta legata de refacerea USL dupa europarlamentare. Citeste si: Antonescu l-ar putea retrage pe Diaconu de pe lista PNL la europarlamentare Constat o data ca domnul Ponta nu are curaj fara camuflaj. Deci, tot vrea sa ascunda PSD, ca e cu altii, .

Ponta inca mai spera la refacerea USL: Dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Victor Ponta le-a cerut, luni, membrilor coonducerii PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare din 25 mai vor fi din nou impreuna.

Cum comenteaza liberalii declaratiile lui Ponta despre refacerea USL: De ce ti-e frica nu scapi!

Liberalii, in frunte cu liderul PNL, Crin Antonescu, au comentat luni declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la refacerea Uniunii Social Liberale. Seful PNL l-a acuzat pe liderul Executivului ca ar urmari un alt obiectiv: un rezultat slab inregistrat de liberali la europarlamentare.

Liviu Dragnea inca mai spera in refacerea USL

Obiectivul lui Liviu Dragnea nu este nici postul de premier , nici sefia PSD, ci refacerea USL-ului. Dragnea a declarat ca spera in refacerea Uniunii Social-Liberale, inainte sau dupa alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca.

Liviu Dragnea inca mai spera la refacerea USL: Suntem dispusi sa facem foarte multe lucruri pentru ca USL sa existe

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Alexandria, ca se fac eforturi pentru ca USL sa se refaca.

Ponta, despre refacerea USL: Eu cred ca foarte bine putem si cu domnul Antonescu si fara domnia sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la refacerea Uniunii Social Liberale, ca acest lucru se poate intampla, cu Antonescu, sau fara el, acest lucru urmand s fie stabilit impreuna cu liberalii. Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )