Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu va pune in discutie rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, STS

Adevărul Adevărul,
Tariceanu va pune in discutie rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, STS

Legat de rectificarea bugertara, Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, intr-o emisiune de televiziune, ca sunt taieri la toate capitolele, ministere, investitii, dar sunt majorari cu aproape un miliard la bugetele SRI, STS. Liderul Alde a spus ca vor fi discutii, in sedinta de luni a coalitiei, precizand ca in proiectul de rectificare bugetara facut de Ministerul de Finante sunt majorari cu circa un miliard la bugetele serviciilor de informatii. continuă pe Adevărul

Rectificarea bugetara mai intarzie. Care sunt motivele

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat joi ca rectificarea bugetara va fi adoptata abia in luna august, din lipsa de timp, urmand ca saptamana viitoare sa aiba loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT).

Premierul Dancila, despre rectificarea bugetara: Asteptam avizul CSAT

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici.

Rectificarea bugetara va fi aprobata cu intarziere de o saptamana: Trebuie luat avizul CSAT

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca nu mai este timp pentru ca rectificarea bugetara sa fie aprobata la 31 iulie, asa cum era planificat, astfel ca Executivul ar putea aproba aceasta masura o saptamana mai tarziu.

Viorica Dancila: Rectificarea bugetara asteapta avizul CSAT

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila.

VIOICA DANCILA: Lucram la rectificarea bugetara

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, ieri, prim-ministrul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Lucram la rectificarea bugetara

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )