Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tariceanu s-a ntlnit la Guvern pentru discutii cu Dancila si Dragnea. Mersul meu la Guvern este de natura simbolica

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu s-a ntlnit la Guvern pentru discutii cu Dancila si Dragnea. Mersul meu la Guvern este de natura simbolica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30. La intalnire a participat si presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Calin Popescu-Tariceanu merge la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se intalneste, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30, potrivit unor surse parlamentare. La intalnire va participa si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Calin Popescu-Tariceanu a mers la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30. La intalnire a participat si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este definitiva. Stire.

Mitingul pentru Guvernul Dancila, anuntat in iunie. Vicepremierul sustine ca un milion de oameni vor fi prezenti

Un milion de oameni vrea sa scoata PSD in strada pentru sustinerea premierului si Guvernului Dancila. Numarul a fost lansat de vicepremierul Paul Stanescu. Surse politice sustin ca in a doua jumatate a.

Apel URGENT catre Guvern pentru a nu afecta Pilonul 2 de pensii private

Guvernul ataca oficial Pilonul II de pensii. Pentru ca economia este tot mai fragila, PSD, desi vorbeste despre crestere economica, vrea cu orice pret sa nationalizeze pensiile obligatorii administrate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )