Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarile care cheltuie cei mai multi bani pe mancare. Pe ce loc se afla Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile care cheltuie cei mai multi bani pe mancare. Pe ce loc se afla Romania

In cazul unei secete prelungite care poate genera o crestere alarmanta a preturilor la alimente state precum Pakistan, unde 47,7% din bugetul familiei este alocat mancarii, sunt cele mai impactate. In Romania, 34,2% din cheltuieli este directionat. continuă pe Wall-Street Ro

Efectele experimentelor naziste. Orasul in care se nasc cei mai multi gemeni din intreaga lume

Candido Godoi, o asezare braziliana, aproape de granita cu Argentina, are una dintre cele mai mari incidente de sarcini multiple din lume. Oamenii de stiinta au incercat sa explice statisticile din Terra.

Buzaul, printre judetele cu cei mai multi someri

Luna iunie s-a caracterizat printr-o crestere usoara a ratei somajului la Buzau, care se numara printre judetele cu cei mai multi someri din tara. Astfel, in judetul Buzau sunt inregistrati mii de someri care nu reusesc sa-si gaseasca locuri de munca si traiesc de pe o zi pe alta.

BAC 2014 BIHOR Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dau examen la Geografie, Biologie si Chimie din cele 10 materiiBAC 2014

Vineri, 4 iulie, va avea loc examenul scris la proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014. Cei mai multi elevi vor da examen la Geografie, Biologie si Chimie. Subiectele la Geografie, Biologie, Chimie si celelalte discipline vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. Peste 5. 500 de absolventi de liceu din Bihor s-au inscris la examenul de Bacalaureat 2014.

Romanii sunt nevoiti sa cheltuiasca 90% din veniturile pe care le castiga. Hrana si intretinerea locuintei topesc cei mai multi bani din bugetele familiilor

Populatia a avut in primul trimestru venituri totale medii lunare pe gospodarie de 2. 477 de lei, unei persoane revenindu-i 928 de lei, in timp ce cheltuielile totale s-au plasat la 2. 226 de lei pe gospodarie si 834 de lei de persoana 89,9% cheltuieli in total venituri), potrivit datelor INS.

Amenajari interioare. Cum sa-ti redecorezi rapid casa fara sa cheltui multi bani

Daca simti nevoia sa aduci cateva schimbari apartamentului tau, dar nu ai foarte multi bani de cheltuit pentru amenajari interioare poti apela la cateva trucuri foarte inteligente. Transforma-te intr-un specialist in.

CM 2014. Spania a folosit cei mai multi jucatori la turneul final. Unul singur n-a evoluat din tot lotul deplasat in Brazilia

Spania a fost prima favorita a Mondialului brazilian dar n-a reusit nici macar sa iasa din grupa, pierzand meciurile cu Olanda si Chile si invingand doar Australia.

Declaratia de avere a presedintelui pe 2013: Basescu are mai putini bani in conturi, dar tablouri, bijuterii, ceasuri mai scumpe

Presedintele Traian Basescu a trecut, in declaratia de avere pe 2013, postata recent pe site-ul Presedintiei,mai putini bani, fata de 2012, in conturile deschise la diverse banci, dar si valori mai mari la tablouri, bijuterii si ceasuri, .

NSA supravegheaza mai multi oameni obisnuiti decat straini desemnati ca tinte

Agentia americana de interceptare a comunicatiilor NSA supravegheaza mult mai multi utilizatori obisnuiti ai Internetului - inslusiv americani - decat straini desemnati in mod legal ca tinte, scrie ziarul.

Unul dintre cei mai mari producatori internationali de sisteme antivibratii pentru industria automobilelor a deschis o hala de productie la Satu Mare

Unul dintre cei mai mari producatori pe plan international de sisteme antivibratii pentru industria automobilelor, Grupul Anvis, si-a deschis o noua locatie de productie, care se afla in Parcul Industrial Sud din Satu Mare.

Un nou record la derby-ul de trap al Romaniei. Cei mai buni patru cai de curse din tara s-au aliniat la start

Cei mai buni patru cai de curse din tara s-au aliniat la start pe hipodromul din Ploiesti pentru derby-ul de trap al Romaniei. Peste 1. 000 de pasionati ai hipismului veniti din intreaga tara si-au sustinut.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )