Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tarile cu cei mai buni amanti: care este verdictul femeilor si de cate ori pe luna fac sex romanii

Adevărul Adevărul,
Tarile cu cei mai buni amanti: care este verdictul femeilor si de cate ori pe luna fac sex romanii

Tarile cu cei mai buni amanti. Francezii saruta ca nimeni altii, italienii si spaniolii sunt adevarati armasari, iata numai cateva dintre stereotipurile referitoare la calitatile de amant pe care le-ar avea barbatii din anumite zone ale lumii. Pentru a stabili pe cat posibil adevarul, s-a facut un sondaj in randul femeilor care au calatorit si au putut astfel sa dea un verdict in cunostinta de cauza. continuă pe Adevărul

Cei mai puternici oameni din lume vin din Rusia si Germania!

Cei mai puternici oameni din lume au fost desemnati de revista Forbes. Contrar asteptarilor, presedintele SUA, Barack Obama, nu ocupa nici primul, nici al doilea loc in clasament. Iata cine domina topul.

REVISTA PRESEI: Arena Nationala, iNCHISA. Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private.

REVISTA PRESEI: Care este singurul stadion functional din Capitala

In ziarele de luni, citim despre inchiderea Arenei Nationale si aflam care este singurul stadion functional din Bucuresti. in continuare, citim o analiza despre relatia SUA-Rusia, dar si despre fondurile de pensii private.

DNA preia dosarul mortii politistului Gigina, in care este cercetat Oprea

DNA preia dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este cercetat Gabriel Oprea, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta. Astfel, procurorii au ajuns la concluzia ca exista suspiciuni de abuz in serviciu, privind constituirea si folosirea coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne.

Cei mai relaxati angajati din lume: natiile care profita de cele mai multe zile de concediu

Angajati din 22 de tari ai fost evaluati in cadrul unui studiu care a urmarit in ce masura se bucura acestia de zilele de concediu la care au dreptul in fiecare an. Astfel, s-a observat ca exista si angajati fericiti, care reusesc sa-si ia aproape toate zilele de concediu, dar si tari in care vacanta este doar un vis frumos.

George Paslaru, unul dintre cei mai influenti gazetari ai Romaniei interbelice, este tatal celebrei cantarete Margareta Paslaru

George Paslaru a fost corespondent de razboi in campania Armatei Romane peste Prut, reportajele sale fiind adevarate repere ale jurnalismului de front. Putini sunt cei care stiu ca acesta este tatal celebrei interprete de muzica usoara Margareta Paslaru.

Tragedia din Colectiv mai face o victima: Jurnalista Teodora Maftei. Care este starea celorlalti raniti

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate, luni, 83 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv. Dintre acestia, 61 de tineri sunt stabilizati, in timp ce 15 sunt in stare critica si sase in stare grava.

Care sunt riscurile la care este expusa economia Romaniei daca se intarzie cu bugetul pe anul 2016

Leul s-ar putea deprecia, statul se va imprumuta mai scump, investitiile vor fi blocate, iar o parte dintre masurile fiscale adoptate deja ar putea fi amanate daca presedintele Klaus Iohannis nu va anunta cat mai rapid un premier, iar acesta din urma.

Care este viitorul zonei euro

Ideea aderarii Romaniei la zona euro este privita cu scepticism de economistii tarii, iar parerile sunt impartite, unii fiind pro aderare, altii contra. In schimb, pentru ca tara noastra sa adere la zona euro, trebuie observat ce se va intampla cu.

Whats Ahead. Printre nori amplificati: care este viitorul digitalului

Viteza cu care se schimba digitalul a continuat sa accelereze in ultimii ani. Liniile care la mijlocul anilor 2000 desparteau canalele search, social, display) s-au subtiat odata cu cresterea importantei mobile-ului si schimbarea catre Programmatic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )