Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tatal Aurei Ion, despre accidentul din muntii Apuseni: S-a mizat pe trecerea timpului. Nu suntem bagati in seama de nimeni si de nimic (VIDEO)

B1 B1,
Tatal Aurei Ion, despre accidentul din muntii Apuseni: S-a mizat pe trecerea timpului. Nu suntem bagati in seama de nimeni si de nimic (VIDEO)

Valentin Ion, tatal Aurei Ion, studenta decedata in urma cu un an in urma accidentului aviatic din muntii Apuseni, a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV ca in ceea ce. continuă pe B1

Tatal Aurei Ion, despre accidentul din muntii Apuseni: S-a mizat pe trecerea timpului. Nu suntem bagati in seama de nimeni si de nimic

Valentin Ion, tatal Aurei Ion, studenta decedata in urma cu un an in urma accidentului aviatic din muntii Apuseni, a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV ca in ceea ce.

Radu Banciu, despre accidentul din Apuseni: O sa celebram acum un infinit de ani ca s-a prabusit un avion si au murit doi insi (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu faptul ca s-a implinit un an de la accidentul aviatic din muntii Apuseni in care au murit studenta Aura Ion si pilotul.

Primele concluzii in accidentul din Apuseni

Avionul SMURD prabusit in Muntii Apuseni nu avea probleme la motor, arata Centrul pentru Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, potrivit B1. ro.

1 an de la moartea lui Adrian Iovan! Romanita si-a adus fiul la slujba de pomenire!

Pe 20 ianuarie se implineste 1 an de la moartea lui Adrian Iovan, pilotul care si-a gasit sfarsitul, alaturi de asistenta Aura Ion, in accidentul din Muntii Apuseni. Ieri a avut loc slujba de pomenire la care a participat si fosta sotie a pilotului, Romanita Iovan, alaturi de fiul lor, Albert.

Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

La implinirea unui an de la accidentul aviatic din Apuseni, rudele studentei Aureliei Ion au urcat pentru prima data pe Varful Petreasa, la locul tragediei, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )