Libnet.ro
UNICEF

17:30

TATARU: Nu sunt discutii privind carantinarea Bucurestiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: Nu sunt discutii privind carantinarea Bucurestiului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca deocamdata nu sunt discutii legate de carantinarea Bucurestiului, conform G4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Deocamdata, nu avem in discutii carantinarea Bucurestiului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca se vor lua si alte masuri in cazul in care Bucurestiul se va confrunta cu crestere exponentiala a numarului de cazuri noi de.

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

CORONAVIRUS |Reprezentantii Metrorex Politie, discutii privind aglomeratia si respectarea normelor sanitare la metrou

Vineri, reprezentanti ai Brigazii de Politie pentru Transport Public, ai Politiei Metrou, ai firmelor de paza de la metrou si reprezentantii Metrorex au avut o intalnire in care au purtat discutii despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )