Libnet.ro
UNICEF

07:45

Taxe notariale mai mari in 2015 pentru tranzactiile imobiliare. Preturile oficiale au crescut cu pana la 12% din 1 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Taxe notariale mai mari in 2015 pentru tranzactiile imobiliare. Preturile oficiale au crescut cu pana la 12% din 1 ianuarie

Preturile minimale dupa care se calculeaza impozitele pe tranzactiile cu locuinte, terenuri sau spatii comerciale au fost majorate cu 3%-5% de catre Camerele Notarilor Publici. continuă pe Adevărul

Taxele notariale, mai mari din 2015 pentru achizitionarea unui apartament

Din acest an, romanii vor plati mai multi bani la notar, cand cumpara o locuinta. in Capitala, tarifele din grilele de evaluare notariale au crescut cu pana la 12% fata de anul trecut. Astfel, pentru un.

Utile: Cat de des sa va spalati hainele si cu cat detergent ca sa nu va imbolnaviti; Cele mai mari mituri despre diete. Metodele prin care putem slabi inteligent; Trei obiceiuri care va strica vederea. Plus: exercitii pentru ochi

Cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa. In fiecare zi corpul tau pierde apa prin transpiratie si urina, motiv pentru care este necesar sa bei cate 2 litri de apa. Iata cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa! Multe persoane considera ca si sucurile sau cafelele consumate zilniz sunt de folos pentru hidratarea organismului. Ananasul trateaza indigestia si previne cancerul. La indemana oricui, ananasul este fructul ce poate fi consumat in orice anotimp. In stare proaspata sau in conserva, el aduce multe beneficii in organism. Iata de ce este indicat sa il incluzi in dieta zilnica! Trateaza inflamatiile si indigestia. Contine bromelaina, o.

Aplicatii fara limita: Care sunt cele mai mari consumatoare de resurse

Nu toate aplicatiile sunt create si functioneaza egal. Unele consuma prea multe resurse si trebuie sa fii atent la ele. Iata lista celor periculoase pentru Android.

Francezii de la Cacharel vor vanzari mai mari cu 15% in Romania in acest an

Brandul francez de imbracaminte si accesorii Cacharel estimeaza pentru acest an vanzari in crestere cu 15% pentru afacerile din Romania, potrivit lui Florin Leoveanu, brand manager al companiei.

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri.

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului.

Bilant: Gradul de absorbtie in programele gestionate de MADR, mai bun decat pentru fondurile structurale si de coeziune

Absorbtia fondurilor europene a ajuns la 83,63% in domeniul agriculturii si dezvoltarii satelor, mult superioara atragerii fondurilor structurale si de coeziune, care a ajuns la 51,81%, ca bani cheltuiti din alocarea acordata Romaniei pentru perioada de programare 2007-2013, releva bilanturile oficiale ale Ministerului Agriculturii si Ministerului Fondurilor Europene, prezentate astazi de Guvern.

Liderul studentilor: Sistemul universitar are urgente mult mai mari decat lipsa unor prevederi care stabilesc cum se poate renunta la doctorat

Reprezentantii studentilor s-au intalnit ieri, 8 ianuarie, cu noul ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, si au discutat despre reforma in educatie si problemele privind OUG data de Guvern la finalul lunii decembrie.

Veniturile medii per gospodarie, cu 210 lei mai mari decat cheltuielile

Veniturile totale medii lunare ale populatiei pe o gospodarie au fost, in trimestrul al treilea din 2014, de 2. 495 lei, iar cheltuielile medii s-au cifrat la 2. 285 lei, anunta astazi Institutul National de Statistica INS).

Cea mai buna zi din an pentru rasistul din mine

Ieri s-a tras cu Kalasnikovul in redactia unui ziar de umor din Paris. Astazi s-a aruncat cu grenade intr-o shaormerie. E cea mai buna zi din an si pentru Abu Musab, lider ISIS. Aici nu e vorba nici de ciocniri intre civilizatii, nici intre religii si nici de revolta saracilor impotriva bogatilor. Toate aceste teorii nu fac altceva decat sa alimenteze rasistul ascuns in fiecare dintre noi. Aici e vorba de o mana de criminali scelerati care folosesc o religie pentru a-si manifesta si justifica nebunia. Sunt minoritari, dar sunt vizibili pentru ca de fiecare data lovesc in mijlocul linistii noastre. Si sunt periculosi pentru ca-l scot la suprafata pe rasistul din mine.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )