Libnet.ro
UNICEF

05:45

Teatrul National din Bucuresti cauta noi spectacole pentru proiectul 9G la TNB

Adevărul Adevărul,
Teatrul National din Bucuresti cauta noi spectacole pentru proiectul 9G la TNB

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, prin Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala Ion Sava, a initiat a doua etapa a programului 9G la TNB Noua Generatie) care se adreseaza tinerilor creatori de teatru, absolventi ai facultatilor de profil, cu varsta pana in 35 de ani, neangajati in institutii de spectacol. continuă pe Adevărul

Studentii cer demisia rectorului de la Universitatea de Arhitectura din Bucuresti si solicita CNSAS sa verifice daca a fost colaborator al Securitatii

Studentii cer demisia de urgenta a rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, dupa ce instanta a decis ca studentul Dragos Alexandru care a fost exmatriculat trebuie reprimit la cursuri. Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere, totodata, si Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) sa verifice daca rectorul Zeno Bogdanescu a fost colaborator al fostei Securitati.

Compozitorul Marcel Dragomir va fi inmormantat, miercuri, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Compozitorul Marcel Dragomir, care a murit luni, la varsta de 70 de ani, va fi inmormantat miercuri, la cimitirul Bellu din Bucuresti.

Slash, concert la Arenele Romane din Bucuresti, in luna iunie

Chitaristul american Slash va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 28 iunie, si va fi insotit de Myles Kennedy The Conspirators, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix.

ANOSR a cerut demisia rectorului Universitatii de Arhitectura din Bucuresti. Care sunt motivele

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere demisia rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Bucuresti, Zeno Bogdanescu, si solicita Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa verifice daca acesta a fost colaborator al fostei Securitati, potrivit Mediafax.

O carte despre noi, voi, ei si ele

Alexandru Calmacu semneaza volumul, aparut la Editura Universitatii din Bucuresti, Vise in paragina. Tematic, lucrarea se incadreaza in domeniul editorialist al comunicarii media. Textele cuprinse in acest volum depasesc cu mult spatiul editorialist. Fara indoiala, pastrand coordonatele teoretice, ele ating pragul literaturii, intens si sigur, astfel incat le putem aprecia ca fiind eseuri literare, apreciaza [].

Noi calcule pentru revizuirea Constitutiei

Cu o noua conducere si o componenta reimprospatata, Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei isi reincepe activitatea, dupa aproape un an de pauza. Planul ar fi ca romanii sa fie chemati la referendum la sfarsitul lunii noiembrie, dar calculele pot fi date peste cap de multi factori.

De ce la fiecare ploaie mai mare cad semafoarele din Bucuresti si cat plateste Primaria Capitalei pentru intretinerea lor, in comparatie cu Viena

La fiecare ploaie sau ninsoare mai mare, zeci de semafoare din Capitala nu mai functioneaza, creand haos in trafic. Potrivit unui raspuns trimis HotNews. ro de Administratia Strazilor Bucuresti, institutie care tine de Primaria Capitalei, motivele pentru cad semafoarele sunt infiltratiile de apa, vechimea cablurilor, furtul capacelor de vizitare si a cablurilor si sobolanilor. Municipalitatea a cheltuit in ultimii 4 ani pentru intretinerea si modernizarea retelei de semafoare circa 20 milioane lei 4,5 milioane euro). In comparatie, Primaria din Viena a cheltuit aceasta suma doar in 2014 pentru aceeasi activitate, insa are ceva mai multe semafoare - 681 fata de 434 in Bucuresti.

Retailerul de fashion Debenhams a investit 1 mil. euro in magazinul din Bucuresti Mall

Dupa ce au iesit de pe piata romaneasca in urma cu un an si jumatate, britanicii de la Debenhams vor deschide pe 26 martie un department store de 2. 800 metri patrati in centrul comercial Bucuresti Mall, dupa o investitie care depaseste 1 milion de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )