Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tehnologia Microsoft care ar putea fi mai importanta decat iPhone sau Windows

Adevărul Adevărul,
Tehnologia Microsoft care ar putea fi mai importanta decat iPhone sau Windows

Cand Apple a lansat primul iPhone, a schimbat lumea. Acum, smartphone-ul a devenit cel mai intim dispozitiv. Microsoft a prezentat o tehnologie noua si este totul doar software capabil sa functioneze pe orice dispozitiv. continuă pe Adevărul

Missy Cummings, cercetator in robotica, pune frana masinilor autonome: Sofatul este mai complex decat aviatia

Discutia despre masinile autonome starneste mare interes, de la provocarile tehnologice si pana la chestiunile legislative si etice. Sofatul este chiar mai complex decat aviatia, spune cercetatorul in robotica Missy Cummings, care subliniaza faptul ca tehnologia masinilor autonome este necoapta pentru a fi lansata in masa.

Sharp a fost cumparata de Foxconn pentru o suma mai mica decat cea zvonita

Chinezii de la Foxconn au reusit, intr-un final, sa cumpere Sharp in schimbul unei sume mai mici decat se credea pana acum. De-a lungul anilor, cei de la Sharp au avut probleme majore cand vine vorba de reintrarea pe un fagas profitabil. Desi au avut sub centura o serie importanta de parteneriate cu companii de [].

INTERVIU Dumitrescu si Iordache - Publicis: Nu clientii de reclama, ci audienta sau legea, prin CNA, trebuie sa rezolve mizeriile media / De ce publicitatea creste mai lent decat economia

Piata de publicitate resimte in prezent o presiune publica din cauza sprijinului comercial, prin intermediul reclamelor, primit de continutul media de proasta calitate. Dar rezolvarea nu vine de la clienti, ci de la audiente si, in cele din urma, de la autoritati: doar legea e solutia. Simplu si clar: CNA, sunt de parere sefii unuia dintre cele mai mari grupuri de comunicare, Publicis Groupe Romania. Intr-un interviu pe tema starii actuale a pietei locale de publicitate, Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache explica relatia intre publicul nemultumit, mizeriile media tabloid excesiv, linsaje mediatice) si consumul de publicitate. In interviu: de ce publicitatea creste mai incet decat economia, ce inseamna scaderea audientelor TV, care sunt efectele anului electoral asupra pietei de reclama si ale anticoruptiei asupra publicitatii de stat, cat de reala este sau nu problema adblock. Plus: discutii Publicis Romania - SapientNitro.

Seful GAM: Arhivarea electronica poate sa coste de 5-10 ori mai mult decat pastrarea documentelor in format fizic

Un proiect de arhivare electronica poate sa coste de 5-10 ori mai mult decat pastrarea acelorasi documente in format fizic pentru o perioada de zece ani, spune Stefan Ecxarcu, director general al Global Arhive Management.

Filmul Lego Batman ar putea sa te incante mai tare decat Dawn of Justice [VIDEO]

Filmul LEGO a fost una dintre cele mai bune animatii facute in ultimii ani, iar cei de la Warner Bros. vor sa se foloseasca de popularitatea productiei pentru a-l aduce pe supereroul momentului in prim plan. Batman v Superman: Dawn of Justice nu s-a bucurat de o reactie buna din partea criticilor cu toate ca [].

Google FIber Phone e un telefon fix mai inteligent decat unele smartphone-uri

Eu nu tin minte ultima data cand am folosit un telefon fix, dar Google tocmai a lansat unul pe care mi l-as instala fara sa ezit in casa. in era smartphone-urilor, nici macar parintii mei nu-si mai folosesc telefonul fix pentru a comunica. Totusi, Google crede ca exista un viitor pentru aceste dispozitive, insa ele [].

Actionarii minoritari Tiriac Bank primesc mai putin decat au investit

Actionarii minoritari UniCredit Bank se declara dezamagiti de oferta de cumparare a actiunilor pe care le detin la banca, initiata de UniCredit Bank Austria.

Studiu: De ce traiesc japonezii mai mult decat restul oamenilor

Speranta mare de viata de care se bucura locuitorii Japoniei este datorata in mare parte regimului sanatos adoptat de populatie, releva un nou studiu, citat de The Independent. Studiul a concluzionat ca un consum echilibrat de fainoase, legume, fructe, carne, peste, oua, produse din soia, produse lactate, dulciuri si bauturi alcoolice poate contribui la longevitate prin reducerea riscului de a contracta diverse boli, in special cardiovasculare.

Numai de bine: Sedentarismul, mai nociv decat obezitatea

Lipsa miscarii provoaca mult mai multe decese decat obezitatea sau fumatul. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca alegerea unui stil de viata inert, comod, alaturi de o alimentatie.

Cheloo conduce o masina mai ieftina decat geanta Deliei. Crede-ma ca te bat aici, in fata camerelor!

Cel mai nebun juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo si Mihai Bendeac, cauta cel mai amuzant roman in emisiunea iUmor, de la Antena 1. in cele noua zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )