Libnet.ro
UNICEF

11:30

O televiziune din Rusia a anulat difuzarea galei Oscar pentru a transmite stiri despre criza din Ucraina

Adevărul Adevărul,
O televiziune din Rusia a anulat difuzarea galei Oscar pentru a transmite stiri despre criza din Ucraina

Channel One, o televiziune aflata sub controlul statului rus, a anulat transmisiunea in direct a premiilor Oscar, decernate duminica seara, la Los Angeles, pentru a difuza stiri despre criza din Ucraina. continuă pe Adevărul

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

Cea mai mare companie petroliera din Rusia ar putea prelua rafinaria din Odesa

Rosneft, cea mai mare companie petroliera din Rusia, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina, preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul unor datorii neplatite de compania unui milionar ucrainean, potrivit.

OSCAR 2014: CINCI premii Oscar pentru Gravity. LISTA COMPLETA a CASTIGATORILOR

Premiile OSCAR 2014: Jared Leto si Lupita Nyongo au castigat premiile pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru prestatia din Dallas Buyers Club, respectiv cea mai buna actrita in rol secundar, pent.

Franta si Marea Britanie nu mai participa la pregatirile pentru summitul G8 din Rusia.

Franta si Marea Britanie au decis sa suspende participarea la pregatirile pentru organizarea summitului G8, in statiunea rusa Soci, in iunie, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8 Am suspendat participarea la reuniunile pregatitoare care vor avea loc in urmatoarele zile, a declarat un oficial de la Ministerul francez de Externe. Condamnam escaladarea militara rusa si dorim un proces de mediere intre ucraineni si rusi, sub egida ONU .

CNN: Luptatorii mascati care au ocupat Parlamentul din Crimeea au venit din Rusia.

Fortele paramilitare care pazesc cladirea Parlamentului, guvernului si obiectivelor strategice de pe teritoriul Republicii Autonome Crimeea provin din Rusia, a informat ieri corespondentul CNN la fata locului. Anterior trupele care au luat cu asalt cladirea Parlamentului din Simferopol, au fost descrise drept luptatori mascati inarmati de agentiile de stiri occidentale pentru ca acestor luptatori misteriosi le lipseau orice semne de identificare. Corespondenta CNN a reusit sa abordeze .

Germania, pregatita pentru eventuale probleme cu gazele din Rusia.

Guvernul german a anuntat luni ca tara este bine pregatita pentru eventuale probleme de aprovizionare cu gaze naturale si petrol rusesti, in contextul in care actiunile Rusiei in Ucraina se afla in centrul preocuparilor internationale, relateaza AFP, informeaza Mediafax. Rezervele de gaze naturale) sunt bine umplute, a subliniat o purtatoare de cuvant a Ministerului german al Economiei. Suntem bine pregatiti pentru eventuale probleme de aprovizionare. La ora actuala nu exista nimic .

Banca Centrala a Rusiei a urcat dobanda cheie de la 5,5% la 7%, surprinzand pietele. Indexul bursei din Rusia a cazut 9.5%. Oficialii Bancii Rusiei au calificat masura ca temporara

Banca Centrala a Rusiei a marit luni dobanda cheie de la 5,5% la 7%, intr-o miscare care a surprins pietele, a anuntat lWSJ. Motivul invocat este evitarea instabilitatii financiare si pentru a preveni riscurile inflationiste, dar este mai probabil un scenariu in care bancherii centrali rusi incearca sa stopeze declinul rublei care a intervenit imediat dupa interventia in Crimeea. Oficialii Bancii Rusiei au calificat masura ca temporara. Citeste aici anuntul Bancii Centrale.

Franta propune ANULAREA summitului G8 din Rusia, din cauza crizei din Ucraina

Franta propune suspendarea pregatirilor pentru organizarea summitului G8 la Soci, in iunie, ca masura de retorsiune fata de operatiunile ruse in Ucraina, afirma seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius,.

SUA ar putea sa RENUNTE la participarea la summitul G8 din Rusia

Presedintele american, Barack Obama, ar putea renunta sa participe la summitul G8 care va avea loc in iunie la Soci, in Rusia, daca fortele armate ruse vor fi prezente in Ucraina, a declarat vineri un oficial de.

Ianukovici, declaratii in direct din Rusia

Dupa cateva zile in care nu s-a stiut nimic de locul in care se afla, presedintele demis al Ucrainei, Victor Ianukovici a tinut astazi o declaratie de presa din Rostov-pe-Don, oras rusesc din apropierea granitei cu Ucraina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )