Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

B1 B1,
Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha, relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua ore si 28 de minute, pe Kaia Kanepi Estonia), pozitia 27 in ierarhia mondiala. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Annika Beck Germania), locul 55 WTA, care a .

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Doha

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de tenis de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

Monica Niculescu, locul 54 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha Qatar), relateaza Mediafax. Niculescu a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, dupa doua ore si cinci.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Monica Niculescu, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Doha, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe Fatma Al Nabhani locul 458.

Calificare dramatica in optimi pentru Simona Halep la Doha. Romanca a intors meciul in setul decisiv

Simona Halep a avut un meci teribil de greu in turul doi al turneului WTA de la Doha, in fata estoniencei Kaia Kanepi locul 27 mondial). Romanca a transat meciul in setul decisiv, obtinand calificarea in optimi la tie-break.

Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Simona Halep, locul 10 mondial, a adus Romaniei unul dintre punctele castigatoare ale confruntarii cu Ucraina, victorie gratie careia nationala noastra s-a calificat in play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe pozitia 10

Simona Halep se mentine pe locul 10 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 3760 de puncte. Serena Williams ramane lider mondial, cu 13000 de puncte.

Romanca Simona Halep, la a treia saptamana consecutiva pe locul 10 in clasamentul WTA

Tenismena romana Simona Halep se mentine pe locul 10 in clasamentul WTA. Cu 3. 760 de puncte, romanca se claseaza pentru a treia saptamana consecutiva in top 10 al WTA. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )