Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Bastad

B1 B1,
Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Bastad

Victor Hanescu, locul 104 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Bastad Suedia), relateaza Mediafax. Hanescu l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de. continuă pe B1

Tenis: Victor Hanescu l-a invins pe Pablo Andujar in turneul de la Bastad

Tenismenul roman Victor Hanescu a trecut in doua seturi de Pablo Andujar si va juca in turul urmator al turneului suedez cu un spaniol mult mai puternic.

FOTOGALERIE BRD Bucuresti Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi dupa ce a eliminat-o pe favorita numarul trei

Monica Niculescu a obtinut luni calificarea in turul doi al turneului BRD Bucuresti Open, jucatoarea noastra eliminand-o pe Klara Koukalova, favorita numarul trei.

Cristina Dinu s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de ucraineanca Nadia Kicenok, locul 110 WTA, scor 6-0, 6-3. Meciul a.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formata din gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok, in primul tur al probei de dublu de la BRD.

Tenis: Florin Mergea s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Stuttgart

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja Romania/Croatia), cap de serie numarul 2, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), relateaza.

Daca Antonescu ajunge in turul doi la prezidentiale, pentru votul nostru sa se dezica de Ponta

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ieri in Constan and ta ca forma and tiunea pe care o conduce va sprijini candidatul PDL and si PNL in turul al doilea al alegerilor preziden and tiale, dar depinde ce i and si asuma acesta, iar daca va fi vorba despre Crin Antonescu, el va trebui sa se dezica de ce a facut in 2012, scriu surse din presa.

Udrea: Daca Antonescu ajunge in turul doi la prezidentiale, pentru votul nostru sa se dezica de Ponta

Elena Udrea, a declarat, sambata, ca PMPva sprijini candidatul PDL si PNL in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, dar depinde ce isi asuma acesta. Daca ar ajunge domnul Antonescu, cel.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )