Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tensiuni intre Budapesta si Kiev dupa ce liderul UDMR nu a fost lasat sa treaca in Ucraina

Adevărul Adevărul,
Tensiuni intre Budapesta si Kiev dupa ce liderul UDMR nu a fost lasat sa treaca in Ucraina

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, nu a fost lasat sambata sa treaca din Romania in Ucraina, ambasadorul ucrainean la Bucuresti, Oleksandr Bankov, sustinand ca presedintele formatiunii maghiare are interdictie de a intra in aceasta tara. Mai mult, diplomatul sustine ca liderul UDMR ar fi incercat sa treaca si cu pasaportul unguresc, dar Kelemen neaga, iar in favoarea ultimului a sarit si diplomatia de la Budapesta. continuă pe Adevărul

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, impiedicat sa intre in Ucraina: Mi se pare extrem de grav

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus ca a fost impiedicat, sambata, sa intre in Ucraina, unde voia sa participe la a 30-a aniversare de la infiintarea Uniunii Culturale Maghiare din Ucraina Subcarpatica. Acesta a spus ca nu i s-au oferit motive, dar a primit si o interdictie de a intra in Ucraina pana in 13 octombrie 2020, relateaza Mediafax.

LA 70 DE ANI DE LA INFIINTAREA NATO: Tensiuni intre SUA si doi aliati-cheie, Germania si Turcia

Tensiunile intre Statele Unite si doi aliati-cheie - Germania si Turcia - au racit festivitatile cu ocazia marcarii a 70 de ani de la infiintarea NATO, in pofida apelurilor la unitate in fata amenintarii ruse.

Pod prabusit, dupa ce a fost lovit de un feribot. Mai multe masini au cazut in apa

O portiune dintr-un pod din Brazilia s-a prabusit, pe aproximativ 200 de metri, dupa ce a fost lovit de un feribot. Potrivit martorilor, doua masini au cazut in apa, dupa ce ambarcatiunea a lovit unul.

Bebelus din Ploiesti, mort la cateva ore dupa ce a fost dus cu febra la spital

Drama in familia unei femei din Ploiesti care urma sa adopte un bebelus. Copilul de sase luni a murit la numai cateva ore dupa ce a fost adus cu febra la Spitalul de Pediatrie. Povestea bebelusului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )